Wednesday, August 3, 2016

Pakej Melancong Percuma 2016

Kisah Ana bersama Team Top Leaders Circle & Company SHOM rasa mcm mimpi bole melancong secara percuma.


bulan ni fly ke Beijing...
bulan ni jugak company da announce our next free trip will be Italy & Makkah...

masa Ana mula biz tak pelik bab trip sebab memang tak impikan utk pergi, tahu tak mampu so byk berangan je hehe..

tp bila tengok balik senarai tempat yg Ana da pergi dengan SHOM rasa bukan mimpi da sekarang ni...

Shanghai
Hungary
Austria
Vietnam
Osaka
Beijing

soon Italy & Makkah will be in the list...

walaupun pernah da pergi Umrah, mana tau kali ni bole pergi dgn encik suami & keluarga pulak kan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜

Maybe kali ni lebih ramai berpeluang utk pergi bersama dengan plan & idea #MiniStokisTLC jadi jika ada kawan2 yg berminat Ana open utk penyertaan, tunjuk ajar AtoZ Ana akan ajar, mana tau kali ni rezeki utk jana extra income RM1000-5000 sebulan ๐Ÿ˜Š

#PremiumBeautifulExpert
#TopLeadersCircle
#MiniStokisTLC
#Farhana0102683889
#PakejMelancongPercuma
www.farhanaramli.com

Wednesday, June 8, 2016

❤️ TIPS BERPUASA bersama Premium Beautiful

Hi semua..
nak share tips pd semua pengguna PB, uolls da ada PB tu jangan la tak pakai bulan puasa ni.. rugi sangat2 tau kalau tak pakai wehhh... uolls da spend duit beli PB mesti pakai tau...

Mcm Ana ni da preggy pun rasa tak sempurna perut ni kalau tak pakai waist sbb jenis perut cpt masuk angin lg la kerap lapar skrg kan so Ana pakai jgk la tp longgar tali n hook...

Kelebihan pakai PB masa bulan puasa sgt byk, dari pengalaman sendiri yg mana GASTRIK tu insyallah mmg dia bantu... plus kurang cikit rasa lapar tu n aktif sampai ke petang, kan PB ada FIR yg melancarkan aliran darah so bagus tau takde sleepy semacam kan..

And lg, waktu terbaik utk dpt result awesome hasil pakai PB selain ketika berpantang adalah ketika BERPUASA... sbb berpuasa ni sah2 kita jaga makan siang kan tp malam jgn pulak terover makan, jadi utk yg jenis tak bole control makan memang kami suggest pakai PB ni ye. 

Pakai 1set tau biar poster badan tu cantik raya ni nak pakai BAJU RAYA, waist tu pakai bg ada bentuk cikit pinggang tu biar pakai baju tak nampak bebayang MUNCIT PERUT tu hehe...

Selamat Berpuasa PB Lover ❤️

ps. : Nak promo PB Raya bole pm Ana, ada special offer tau ๐Ÿ˜ setahun sekali ๐Ÿ˜Š

#SabarKalauNakCantik
#BeautyIsPain
#PremiumBeautiful 
#PB30DaysChallenge
#BodyShaping
#PBPromoRaya

www.farhanaramli.com

Monday, April 18, 2016

KERJA PART TIME KL 2016

Kawan2 FB Ana ni ada tak sesiapa yang MEMERLUKAN EXTRA INCOME atau berminat nak mula berniaga secara online/offline tapi tak tahu cara, tak tahu nak mula & takde modal yg besar.

Ana nak bantu 10 orang sahaja untuk bermula dengan...
๐Ÿ’ตTanpa modal unless uolls nak simpan stok sendiri 2/3 units
๐Ÿ“ฆTak perlu simpan stok
(Melainkan nak COD sendiri)
๐Ÿ“ฎPostage Ana uruskan sendiri

Uolls Hanya PERLU..
๐Ÿ“ฑcopy paste
๐Ÿ“kumpul order dari pelanggan
๐Ÿ’ฐAmbil KEUNTUNGAN anda
๐ŸŽ Rewards tambahan jika prestasi 
mengkagumkan

TAPIIIIIII dengan syarat uolls mesti la...
✔Komited
✔Mahu belajar
✔Mahu buat
✔Rajin
✔Tidak putus asa

CEPAT !!! jika uolls memenuhi syarat diatas & sanggup bekerjasama dgn Ana untuk dapatkan Extra Income, Ana sudi untuk membantu.

INGAT Ana dapat bantu 10 orang terawal sahaja... bole pm Ana atau whatsapp terus ke +60102683889

Mana tau dengan cara ini bole uolls cari DUIT BELANJA RAYA tak lama lagi ni kan ๐Ÿ˜Š

Ikhlas ingin membantu,
Farhana Ramli ❤️


Sunday, April 17, 2016

RUAM BAYI : merawat ruam panas dan kulit sensitif bayi dengan sabun hijau marine essence

-->> RUAM PANAS & KULIT SENSITIF PADA BAYI <<--


Bayinya baru berusia 4 bulan kerap menangis mlm2...pada mulanya Sarah menyangka bayinya itu kembung perut, tp terlihat bintik2 merah seperti ruam disekitar leher dan pipi anaknya

" mertua Sarah menasihatkan dia supaya menjaga kbersihan pakaian bayinya serta memastikan susu tumpah sentiasa di lap disekitar pipi dan leher anaknya itu"--- 

-Sarah mengikhtiarkan seperti yg diberitahu tp MASIH mengganggu mlm2 mereka-๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

Sarah segera mencari JAWAPAN---Akhirnya seorang rakannya berkongsi masalah yg sama dan telah mengesyorkan penyelesaian kepada Sarah--

Informasi berdasarkan pengalaman ibu ibu prihatin---"ada diantara kulit bayi yg sgt sensitif dengan persekitaran yg boleh mengakibatkan alahan pada kulit...selain itu bahan yg mengandungi chemical yg diguna utk membersih tubuh badan serta pakaian bayi adalah tidak sesuai digunakan--"

Kini Sarah telah menarik nafas lega๐Ÿ˜Š Malam2 mereka telah semakin berkualiti

Mandian "Sabun Hijau" kini menjadi pelengkap harian hidup Sarah dan bayinya .... bayinya tidak lg dihinggapi ruam serta gatal2 ,malah kulit bayinya bertambah cantik dan kesan2 akibat gigitan nyamuk juga mudah hilang..๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Sarah sedia berkongsi pengalamannya dengan ibu ibu baru diluar sana jika mengalami situasi yg sama๐Ÿ˜Š

Direct PM For Special Promo
PM --> 0102683889

Direct PM For Special Promo
PM --> 0102683889

Direct PM For Special Promo
PM --> 0102683889



Wednesday, April 13, 2016

IKHTIAR HAMIL 2016

>> Cahaya Mata Penyeri Rumahtangga <<


Ingin ada zuriat ?
Masih tercari-cari ikhtiar ?
Sudah berhabis banyak ?

Kira-kira 3 tahun yang lalu, setelah 1tahun perkahwinan Puan Hana & suami masih belum dikurniakan anak. Puan Hana mengalami masalah period yang tidak teratur, pernah seperti ada kehamilan tapi tak lekat kuat kata doktor ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”

Oleh kerana faktor usia yang makin meningkat, Puan Hana menjadi sangat stress dalam merancang keluarga. Dia sentiasa cuba memikirkan cara untuk menyelesaikan masalah dia๐Ÿค”๐Ÿค”

Satu hari Puan Hana telah berkongsi masalahnya dengan seorang kawan, dan kawan dia mengesyorkan Puan Hana mencuba baju dalam ajaib..antara kebaikannya ialah untuk MENJAGA RAHIM dan MENGUATKAN SISTEM PERANAKAN ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ

Alhamdulillah , POSITIF selepas 3 bulan mengikut saranan kawan itu, Puan Hana tersenyum lebar dan bersyukur kerana telah disahkan doktor dia mengandung untuk kali pertama ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Kini baby Puan Hana telah mencapai usia 2 tahun dan suami Puan Hana antara orang yang paling gembira dengan kehadiran insan baru dalam keluarga kecil mereka ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Nak Puan Hana berkongsi PENGALAMAN SUBUR dia, silalah tinggalkan no fon anda di ruangan komen , Puan Hana sedia berkongsi dengan anda ☺

Jangan risau, tiada bayaran dikenakan, hanya sekadar berkongsi pengalaman PERCUMA sahaja ๐Ÿ˜Š

Setiap ujian didatangkan dengan penyelesaian. Tak cuba tak siapa tahu hasilnya.

--->> klik komen untuk melihat gambar baby Puan Hana ๐Ÿ˜

Direct PM 0102683889
Direct PM 0102683889
Direct PM 0102683889



Wednesday, March 23, 2016

CARA MENGATASI CUACA PANAS dengan MANDIAN MARINE ESSENCE SABUN KETIAK

dengan keadaan cuaca yg sangat mencabar ni Ana highly rekemen kt kawan2 semua mandi pakai Sabun Marine Essence ni..

sbb Ana perasaan sejak panas2 ni kuat berpeluhkan Ana mandi sabun ni sedap nye badan Ana.. takde la peluh lekit2 sampai keluar bau badan yg tak menyenangkan...

seriusly siapa selesa kan berlekit cmtu kan, nak keluar pun nak pilih baju kain yg sedap dipakai dan mesti taknak sampai berbau badan tu...

Special Promo PM 0102683889



KOLEKSI SABUN MARINE ESSENSE @ SABUN KETIAK
body wash-shampoo-marine bar

KHASIAT
-membekalkan mineral utk kulit
-myingkirkan toksid & kotoran pd badan
-meningkatkan PH badan
-meningkatkan daya pemulihan kulit
-mperbaharui sel kulit mati
-mbantu mcerahkan kesan sekata pd kulit

MERAWAT
-masalah bau badan
-jerawat badan & muka
-jeragat
-ezema
-panau
-kurap
-ruam
-elergi
-hitam celah peha/leher
-lutut & ketiak
-kesan hitam lepas bsalin
-parut ringan

READY STOCK
pm.sms.call.wa
AGENT DIPERLUKAN!!!

Saturday, March 5, 2016

Harga Premium Beautiful Murah : Promo Ansuran

Sayang diri..
Jaga kesihatan..
Pakai Baju Dalam Premium Beautiful ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

tak reti nak disiplin dgn diet..
tak mampu nak repeat n consume ubat-ubatan..
tak sanggup nak ambil suntikan atau pembedahan..
takde masa nak beri komitment utk excercise...
nak cari set bersalin berpantang murah & selamat...
tapiiii
NAK yang boleh JAGA BADAN, SIHAT & CANTIK

apa kata cuba tukar baju dalam harian tu kepada PREMIUM BEAUTIFUL...
dengan size yg sesuai dan fabrik yg tahan lasak & lembut..
teknology FIR yg membantu melancarkan aliran darah..
Paling bestttt service baik pulih Percuma seumur hidup tau...
PB ni direka khas untuk membantu ramai kaum ibu & wanita bekerjaya di seluruh dunia tau ๐Ÿ˜

so uolls nak cuba Ana bole bantu..
Special Promo PM Ana 0102683889

www.farhanaramli.com