Wednesday, April 18, 2018

GAYA KOLEKSI RAYA 2018 : INFINENCE : BAJU RAYA FAZURA X RIZMAN RUZAINI



GAYA KOLEKSI RAYA 2018

INFINENCE X FAZURA

..

PREORDER - ETA : 1-15 May 2018

LIMITED STOCK

.

ALL Size available

S/M/L/XL (refer size chart)

.

HIGH QUALITY MATERIAL

Price : RM9xx

Direct whatsapp (klik link at bio)

for SPECIAL PRICE at RM7xx

Cash/Credit Card Accepted

.

Return Policy : 15days from date of purchase with present purchase receipt


Whatsapp Farhana +60102683889

http://www.wasap.my/60102683889

.

#infinence #infinencexfazura #infinencerayaapparel #fazura #rayaapparel #syawal2018 #designerdress #infinencexrizmanruzaini #rizmanruzaini #bajurayarizmanruzaini #bajurayafazura #bajuraya2018 #dressraya #fattzura #lovewarriors #farhanaramli #personalshoppermalaysia #psfarhanaramli #gkr #gkr2018 #infinencexgkr2018 #gayakoleksiraya2018




GAYA KOLEKSI RAYA 2018

INFINENCE X FAZURA

..

PREORDER - ETA : 1-15 May 2018

LIMITED STOCK

.

ALL Size available

S/M/L/XL (refer size chart)

.

HIGH QUALITY MATERIAL

Price : RM9xx

Direct whatsapp (klik link at bio)

for SPECIAL PRICE at RM7xx

Cash/Credit Card Accepted

.

Return Policy : 15days from date of purchase with present purchase receipt


Whatsapp Farhana +60102683889

http://www.wasap.my/60102683889

.

#infinence #infinencexfazura #infinencerayaapparel #fazura #rayaapparel #syawal2018 #designerdress #infinencexrizmanruzaini #rizmanruzaini #bajurayarizmanruzaini #bajurayafazura #bajuraya2018 #dressraya #fattzura #lovewarriors #farhanaramli #personalshoppermalaysia #psfarhanaramli #gkr #gkr2018 #infinencexgkr2018 #gayakoleksiraya2018




GAYA KOLEKSI RAYA 2018

INFINENCE X FAZURA

..

PREORDER - ETA : 1-15 May 2018

LIMITED STOCK

.

ALL Size available

S/M/L/XL (refer size chart)

.

HIGH QUALITY MATERIAL

Price : RM9xx

Direct whatsapp (klik link at bio)

for SPECIAL PRICE at RM7xx

Cash/Credit Card Accepted

.

Return Policy : 15days from date of purchase with present purchase receipt


Whatsapp Farhana +60102683889

http://www.wasap.my/60102683889

.

#infinence #infinencexfazura #infinencerayaapparel #fazura #rayaapparel #syawal2018 #designerdress #infinencexrizmanruzaini #rizmanruzaini #bajurayarizmanruzaini #bajurayafazura #bajuraya2018 #dressraya #fattzura #lovewarriors #farhanaramli #personalshoppermalaysia #psfarhanaramli #gkr #gkr2018 #infinencexgkr2018 #gayakoleksiraya2018




GAYA KOLEKSI RAYA 2018

INFINENCE X FAZURA

..

PREORDER - ETA : 1-15 May 2018

LIMITED STOCK

.

ALL Size available

S/M/L/XL (refer size chart)

.

HIGH QUALITY MATERIAL

Price : RM9xx

Direct whatsapp (klik link at bio)

for SPECIAL PRICE at RM7xx

Cash/Credit Card Accepted

.

Return Policy : 15days from date of purchase with present purchase receipt


Whatsapp Farhana +60102683889

http://www.wasap.my/60102683889

.

#infinence #infinencexfazura #infinencerayaapparel #fazura #rayaapparel #syawal2018 #designerdress #infinencexrizmanruzaini #rizmanruzaini #bajurayarizmanruzaini #bajurayafazura #bajuraya2018 #dressraya #fattzura #lovewarriors #farhanaramli #personalshoppermalaysia #psfarhanaramli #gkr #gkr2018 #infinencexgkr2018 #gayakoleksiraya2018





GAYA KOLEKSI RAYA 2018

INFINENCE X FAZURA

..

PREORDER - ETA : 1-15 May 2018

LIMITED STOCK

.

ALL Size available

S/M/L/XL (refer size chart)

.

HIGH QUALITY MATERIAL

Price : RM9xx

Direct whatsapp (klik link at bio)

for SPECIAL PRICE at RM7xx

Cash/Credit Card Accepted

.

Return Policy : 15days from date of purchase with present purchase receipt


Whatsapp Farhana +60102683889

http://www.wasap.my/60102683889

.

#infinence #infinencexfazura #infinencerayaapparel #fazura #rayaapparel #syawal2018 #designerdress #infinencexrizmanruzaini #rizmanruzaini #bajurayarizmanruzaini #bajurayafazura #bajuraya2018 #dressraya #fattzura #lovewarriors #farhanaramli #personalshoppermalaysia #psfarhanaramli #gkr #gkr2018 #infinencexgkr2018 #gayakoleksiraya2018




GAYA KOLEKSI RAYA 2018

INFINENCE X FAZURA

..

PREORDER - ETA : 1-15 May 2018

LIMITED STOCK

.

ALL Size available

S/M/L/XL (refer size chart)

.

HIGH QUALITY MATERIAL

Price : RM9xx

Direct whatsapp (klik link at bio)

for SPECIAL PRICE at RM7xx

Cash/Credit Card Accepted

.

Return Policy : 15days from date of purchase with present purchase receipt


Whatsapp Farhana +60102683889

http://www.wasap.my/60102683889

.

#infinence #infinencexfazura #infinencerayaapparel #fazura #rayaapparel #syawal2018 #designerdress #infinencexrizmanruzaini #rizmanruzaini #bajurayarizmanruzaini #bajurayafazura #bajuraya2018 #dressraya #fattzura #lovewarriors #farhanaramli #personalshoppermalaysia #psfarhanaramli #gkr #gkr2018 #infinencexgkr2018 #gayakoleksiraya2018






Thursday, February 8, 2018

CARA KURUS CEPAT


Cara Mudah untuk turunkan berat badan berlebihan ( SIHAT & SELAMAT )


ORDER NOW !
TEMPAH SEKARANG !

Talian Tempahan 24jam  

013 241 6261
013 241 6261
013 241 6261

**C.O.D hari Selasa & Sabtu ( KL area dan Shah Alam )
**C.O.D hari Selasa & Sabtu ( KL area dan Shah Alam )
**C.O.D hari Selasa & Sabtu ( KL area dan Shah Alam )





PENTING JIKA ANDA TELAH BERAZAM UNTUK KURANGKAN BERAT BADAN ! - Jangan pernah berputus asa kerana Shake ME telah berjaya membantu ramai lelaki & wanita untuk mendapatkan bentuk badan idaman mereka seawal 30 hari !
.

[ Tonton Video transformasi 102 kg kepada 60 kg, wanita berusia 43 tahun di BAWAH ]

.

.
.
" Shake ME " sangat membantu untuk mengekalkan berat badan yang ideal. Ia juga sangat membantu untuk mengurangkan berat badan yang berlebihan seawal 30 hari !
.
.
Sempena Tahun Baru 2018 ni Shake Me- HQ ada SPECIAL OFFER.
.
SPECIAL DISCOUNT FEBRUARI 2018 !
SPECIAL DISCOUNT FEBRUARI 2018 !
SPECIAL DISCOUNT FEBRUARI 2018 !
.
.
.
1 kotak Shake ME ( 20 sachet ) RM118 SHJ- FREE POSTAGE-
.
.
Set 'Loose Sachet' Shake ME  ( Pakej Cuba dan Menjimatkan )
- 6 paket RM36
- 9 paket RM54
- 12 paket RM71
(+ postage RM7.31 SM)
(+ postage RM11.55 SS)
.
.
Boleh rujuk Fakta Nutrisi Shake Me di Page Shake Me- HQ
.
Video penyediaan segelas Shake Me tersedia di Page Shake Me- HQ
.
Shake ME adalah buatan tempatan. Rasa soya Shake ME adalah vanila yang sedap, mengenyangkan dan sangat sesuai sebagai MEAL REPLACEMENT.
.
Pengambilan Shake ME setiap hari membantu anda untuk mengurangkan pengambilan karbohidrat dalam diet harian yang akhirnya membantu untuk menurunkan berat badan berlebihan tanpa perlu berlapar.
.
.
.
"Bertindak Sekarang"
.
Fb fan page : Shake Me - HQ
( inbox message untuk dapatkan details pembayaran sekarang )
.
Whatsapp/ sms : 013 241 6261
                            013 241 6261
                            013 241 6261
.
( taip shake Me untuk dapatkan details pembayaran sekarang )



Turun Berat Badan Seawal 30 hari 


ORDER NOW !
TEMPAH SEKARANG !

Talian Tempahan 24jam  

013 241 6261
013 241 6261
013 241 6261

**C.O.D hari Selasa & Sabtu ( KL area dan Shah Alam )
**C.O.D hari Selasa & Sabtu ( KL area dan Shah Alam )
**C.O.D hari Selasa & Sabtu ( KL area dan Shah Alam )


















Azam 2018 nak cepat kurus? Mahukan DIET yang mudah, juga tak perlu sekat menu nasi campur? Berita baik, cara paling berkesan untuk diet seimbang dan CEPAT TURUN BERAT BADAN. ( lihat testimoni, minimum hilang 6 kg seawal 30 hari. )


.

.

" Shake ME ". Minuman campuran soya dengan garam buluh yang sangat membantu untuk mengekalkan berat badan yang ideal. Ia juga sangat membantu untuk mengurangkan berat badan yang berlebihan seawal 30 hari !

.
Shake ME telah membantu 12 orang testimoni untuk mengurangkan berat badan mereka di dalam satu Program " Shake & Shape "pada hujung tahun 2016 yang lalu. Program ini juga adalah dengan kerjasama pereka fesyen terkemuka ,Rizman Ruzaini.
.
.
Sempena Tahun Baru 2018 ni Shake Me- HQ ada special offer untuk diberikan
.
SPECIAL DISCOUNT BULAN FEBRUARI 2018 !
SPECIAL DISCOUNT BULAN FEBRUARI 2018 !

SPECIAL DISCOUNT BULAN FEBRUARI 2018 !
.
.
.
1 kotak Shake ME ( 20 sachet ) RM118 SHJ FREE POSTAGE
1 kotak Shake ME ( 20 sachet ) RM118 SHJ FREE POSTAGE
1 kotak Shake ME ( 20 sachet ) RM118 SHJ FREE POSTAGE
.
.
Set 'Loose Sachet' Shake ME ; ( Pakej Cuba dan Menjimatkan )


- 6 paket RM36

- 9 paket RM54

- 12 paket RM71

(+ postage RM7.31 SM)
(+ postage RM11.55 SS)
.

.
Sila rujuk Fakta Nutrisi Shake Me di Page Shake Me- HQ
.
Video penyediaan segelas Shake Me ada di Page Shake Me- HQ
.
Shake ME adalah buatan tempatan. Rasa soya Shake ME adalah vanila yang sedap, mengenyangkan dan sangat sesuai sebagai MEAL REPLACEMENT.
.
Pengambilan Shake ME setiap hari membantu anda untuk mengurangkan pengambilan karbohidrat dalam diet harian yang akhirnya membantu untuk menurunkan berat badan berlebihan tanpa perlu berlapar.
.
.
.
Fb fan page : Shake Me - HQ
( inbox message untuk dapatkan details pembayaran sekarang )
.

.
Whatsapp/ sms : 013 241 6261
                            013 241 6261
                            013 241 6261
.
( taip shake Me untuk dapatkan details pembayaran sekarang )








Hilang Berat Badan Hampir 40 kg !

ORDER NOW !
TEMPAH SEKARANG !

Talian Tempahan 24jam  

013 241 6261
013 241 6261
013 241 6261

**C.O.D hari Selasa & Sabtu ( KL area dan Shah Alam )
**C.O.D hari Selasa & Sabtu ( KL area dan Shah Alam )
**C.O.D hari Selasa & Sabtu ( KL area dan Shah Alam )








[ PENGAKUAN EKSKLUSIF ]- Jutawan wanita berusia 43 tahun ini mendedahkan bagaimana dia berjaya turunkan hampir 40 kg berat badannya dengan hanya membelanjakan RM 5.90 sehari selama 7 bulan ! [ . -Klik video- ]
.
.
.
.
.
Berat badan yang berlebihan ataupun Overweight agak menyusahkan, setuju?
.
• susah nak dapat jodoh
• susah nak bergaul 
• susah hati pasangan akan curang 
• susah hati penyakit nak datang
• susah nak berjalan peha bergesel
• susah nak dapat saiz baju baju cantik dan up to date
• susah nak bersenam
• susah nak masuk kereta
Susah banyak lagi lah !
.
.
.
[ BETUL, ADA BANYAK ALTERNATIF SEKARANG KALAU NAK KURUS ]- Tapi ?
.
•Kalau makan pil pelangsingan risau ada side effect 
•Kalau berjoging pulak biasanya akan ada on & off ( ikut mood )
•Kalau nak diet takut tak tahan godaan lauk pauk 
•Kalau pembedahan buang lemak kos tinggi 
•Kalau submit gim takut tak boleh komit pulak ( masa sangat mencemburui ) 
.
[ ADUI, SEBAB TU LAH SAMPAI SEKARANG SAYA MASIH TAK BOLEH KURUS ! ]
.
.
SABAR, MUNGKIN SEMUA CARA DI ATAS BELUM SESUAI UNTUK KITA KAN, TAKE POSITIVE OK !
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
.
.
.
Kan mudah kalau boleh makan seperti biasa. Boleh makan nasi setiap hari, boleh bersenam dan joging bila ada masa, tetapi berat badan tetap boleh turun juga, & boleh dapat shape cantik serta saiz pakaian "M" sekurang kurangnya. Lepas tu pasangan kita jadi happy, kawan kawan jadikan kita inspirasi, badan jadi ringan, dan baju baju 5-10 tahun lepas dah boleh pakai semula ! Amacam? Best kan kalau macam tu?
.
.
Kalau begitulah kehendak dan cita citanya, maka janganlah berlengah lagi, sahut cabaran ikut cara testimoni yang dah MENJADI NI, sure tak rugi.
.
.
Yang ni lah nak beritahu, berita baik yang sangat ditunggu tunggu semua. Ianya adalah BUATAN TEMPATAN dan syarikat pengeluarnya juga adalah syarikat tempatan sejak tahun 1992.
.
-----------------------
MADE IN MALAYSIA
------------------------
.
[ Shake ME ] -Minuman campuran soya dengan garam buluh. Perisanya ialah vanila yang sedap, mengenyangkan, sangat membantu untuk menurunkan berat badan & akhirnya membahagiakan seisi keluarga ( bila kita happy kita akan buat keluarga kita juga happy ), best kan macam tu ?
.
Untuk mudah difahami, ianya adalah MEAL REPLACEMENT (Penggantian Makanan )
.
.
Kalau nak tahu fakta nutrisi boleh tengok terus di sini nanti ya :
Fb fan page : Shake Me - HQ
.
.
.
Sambung..
.
''SHAKE'' jer lah dengan minuman soya Shake ME. Tak perlu tunggu Bonus tahunan baru dapat ikhtiar turunkan berat badan, dan tak perlu tunggu gaji pun dah boleh start minum Shake ME ni (harga sangat mampu milik )
.
.
Soya Shake ME minum sehari kos baru RM5.90. Apa kata kalau ganti kos ini dengan kos breakfast harian. Waktu pagi ambil segelas Shake ME perut tahan kenyang sampai tengah hari. Lepas tu Lunch makan nasi seperti biasa. If let say masa lunch perut masih rasa penuh, itu petanda bagus, boleh kawal pengambilan karbohidrat, tapi sebaiknya makanlah nasi cuma kawal kuantitinya sahaja. Sebesar penumbuk tangan kita nasi itu sangat memadai.
.
.
.
.
[ TESTIMONI WIN ] -Puan Rohana dulunya pada tahun 2016 beratnya 102 kg dah berjaya turunkan beratnya kepada 66 kg dalam masa 7 BULAN sahaja. Itu setakat Raya Aidilfitri yang lepas . Terbaru berat beliau dah cecah 60 kg tau.
( Klik Video )
.
Ada 11 lagi testimoni yang berjaya dikumpulkan, boleh tengok di Fb fan page Shake Me - HQ. Tengok tau, memang boleh beri inspirasi untuk cepat mula bertindak dengan Shake ME. Tahun 2018 dah masuk bulan pertama, jadi kira berbaloi sangatlah kalau Azam tahun baru ni untuk turunkan berat badan tercapai dengan jayanya. In Shaa Allah.
.
.
[ PENTING ! ] PASTIKAN ANDA SEMUA TAK BELI SHAKE ME TIRUAN.
.
Shake ME -HQ adalah agent yang sah mengedarkan soya Shake ME ini di Semenanjung Malaysia, Sabah Sarawak, Indonesia, Brunie dan juga Singapura.
.
Tawaran istimewa buat pelanggan kami ialah FREE POSTAGE, iaitu bagi mereka yang mendapatkan soya Shake ME ini dengan pesanan 1 kotak(20 sachet) dan ke atas.
.
Set percubaan pun ada, jangan risau.
( mane lah tau nak try dulu kan, itu semua bisa di atur )
.
Nah, ni kira bajet terbaik dah ni : ( Pakej Cuba dan Menjimatkan )
.
- 6 paket RM 36 sahaja
- 9 paket RM 54 sahaja
- 12 paket RM 71 sahaja
(+ postage RM 7.31 Semenanjung Malaysia )
(+ postage RM 11.55 Sabah/ Sarawak )

** pesanan "loose sachet" perlu menanggung kos Postage sendiri.
.
.
Ok dah tak mahu cerita panjang lagi, anda tengok dulu lah video ni ya, siap ada tutorial cara bancuh lagi Admin sediakan. Sekian, terima kasih. 
.
" JOM KURUS DENGAN GAYA HIDUP SIHAT BERSAMA SHAKE ME "
.
.
.
Fb fan page : Shake Me - HQ
( inbox message untuk dapatkan details pembayaran sekarang )
.
Whatsapp/ sms : 013 241 6261
                            013 241 6261
                            013 241 6261 
.
( taip shake Me untuk dapatkan details pembayaran sekarang )

Thursday, June 1, 2017

Iklan Raya Premium Beautiful Elegance 2017


Hai semua..

Selamat menonton Iklan Raya Premium Beautiful Elegance buat pertama kalinya oleh Sahajidah Hai O dan juga Top Leaders Circle.

Seperti biasa Promosi Premium Beautiful Korset

1. Classic
2. Elegance

..tetap berlangsung seperti biasa.. Please feel free untuk contact Ana untuk dapatkan SET PERTAMA anda exclusively ...untuk bergaya di hari raya pertama anda!!

Jangan tunggu lagi tau...
Jangan tangguh tangguh dah tau..
Jangan fikir lama sangat tau..

Hari Raya ni STOCK memang sangat terhad..
If you alls dah lama fikir..ini lah masa yang sangat tepat..CALL/PM Ana je 010  268 3889 dan Ana sedia 24/7 untuk advise you secara details dan menyeluruh supaya you akan rasa  memang sangat sangat puas hati untuk spend duit you alls pada PB ni..

DONT WAIT ANYMORE
DONT WAIT ANYMORE
PLEASE...TRUST ME..YOU WILL NEVER EVER REGRET to have your very 1st PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

#Selamattt
#PremiumBeautiful
#TopLeadersCircle


Monday, April 10, 2017

SET BERPANTANG PREMIUM BEAUTIFUL

Set Berpantang Murah Premium Beautiful
Set Berpantang Murah Premium Beautiful
Set Berpantang Murah Premium Beautiful


Taaaa sabaaa nk jumpa org tu 😍

Set Berpantang Murah Premium Beautiful
Set Berpantang Murah Premium Beautiful
Set Berpantang Murah Premium Beautiful


Dia nak buat comeback selepas 44hari bertapa berpantang #MotherOfTWO 😆😆😆
2014 Arni ni customer PB Ana, masa dia pm tu dia terus pengsannn tnye harga PB hihi tp lepas 3weeks cmtu dia terus ckp "Saya Ada Duit da kak Nak Beli Cash cpt dtg ukur" 😂😂
Tgk pic lepas setahun pakai PB, lain kannn PB jaga badan mak2 org ni 😂😂 n kalini beliau pertama kali merasa pengalaman berpantang dgn PB utk anak ke2... Uolls nakk tak tengok pic latest beliau? Tunggu tau nti dia share, tp Ana da tgk td wowwwww 😍😍
Cuma masa hari ke5 berpantang dia send pic dia baju kelabu tu iolls rasa nak pengsannn tgk... Allah awkkkkk ada baby lg ke 😁🙈
Itu la perasaan kami yg da beranak DUA.. Bukan la nk cantik mcm Cheta tp kalau bole nak rasa puas tgk badan sendiri n biar SUAMI PUN SENYUM tgk kita 😍😍
Meh Ana share story..


Tau tak kenapa dia nak pakai PB? Sbb masa Ana fitting dia da 7bulan bersalin anak pertama tapi bila start kerja badan dia makin di pam pam tak tahu mcm mana nk control..

Seingat Ana berat dia last masa sebelum melahirkan is 69KG melahirkan secara normal baby boy seberat 3.7KG ye...
Now kata nye da 55KG cuma masih belum capai normal berat sebelum ni dia around 48-50KG

Takpe consistent pakai lagi nti lepas 6bulan baru nampak lagi ok badan tu 😊👍💪Wowww sgt pic #MotherOfTWO ni walaupun umur da cecah 30an 😍😍

Set Berpantang Murah Premium Beautiful
Set Berpantang Murah Premium Beautiful
Set Berpantang Murah Premium Beautiful
PM / WHATSAPP SPECIAL PRICE 
010268 3889