Sunday, December 4, 2016

"PB Lover Best Buddies "


Assalam dan Selamat Sejahtera..

Bersempena dengan bulan Disember cuti sekolah ini kami mengadakan special Offer untuk semua !!

Bertemakan "PB Lover Best Buddies" wang tunai Cash RM 200 akan diberikan kepada sesiapa yang rekemenkan Premium Beautiful ( classic atau elegance ) kepada kawan kawan, saudara mara atau kenalan.

Syaratnya mudah sahaja, anda rekemen kawan dan kami pakaikan mereka PB secara cash, serta merta hadiah wang tunai RM200 menjadi milik anda... jangan tunggu lagi jom sertai kami untuk pencarian Best Buddies anda dan menangi wang tunai RM200.

**Tiada had bilangan Buddies untuk anda rekemenkan pada kami
**Belian secara tunai sahaja
**Disember 2016 Offer!!

Tuesday, November 29, 2016

TESTIMONI SHAKE ME HAIO : Tips Kurus & Diet yang Sihat

TIPS KURUS DAN SIHAT
TIPS KURUS DAN SIHAT
TIPS KURUS DAN SIHAT

Diet with Shake Me Soy Protein hilang kilo dan inci.

TESTIMONI SHAKE ME HAIO
TESTIMONI SHAKE ME HAIO
TESTIMONI SHAKE ME HAIO

[TERPAKSA HILANG KG DENGAN SHAKE ME!]

Alamak! Berat badan makin naik dari hari ke hari? Macam-macam jenis diet dah cuba tapi tak berhasil? Acaner ni? 😢😢😢

Eh uolls jangan nak risau sangat la. Ain ada jalan penyelesaian kepada masalah berat bdan uolls. Nak taw pe die? Shake Me la... Shake Me ni adalah salah satu produk terbaru keluaran hai-o taw.. Shake Me adalah minuman campuran kacang soya dan garam buluh dan mmg superb la hasil die. 👍👍👍👍

Tak percaya? Cer uolls tgok testimoni kat gmbar tu. Abg ni hilang 7kg berat badan dia lepas ambik 2 kotak Shake Me taw!! 😱😱😱😱... Amazing kan? Sekarang dia masih dalam proses penurunan berat badan dengan minum Shake Me secara konsisten. Dia perlukan 70kg utk fit kan badan dia before start main bola sepak semula selepas rehat panjang disebabkan injured.

Nak taw cmne Shake Me boleh bantu uolls trunkan berat badan? Sbb Shake Me ada ejen pembakar lemak iaitu L-Carnitine yang diadun sekali dengan kacang soya dan garam buluh. Wow! Hebat! That's why la abg kat gmbar tu boleh trun berat badan dia dengan byak skali walaupun baru ambik 2 kotak Shake Me... 😊😊😊😍😍😍

Takkan uolls nak pandang je abg tu trun berat badan? Meh cepat PM/Whatsapp Ain utk dpatkan Shake Me dengan harga yg berpatutan..


*Shake&Shape*

PM UTK HARGA PROMOSI 0102683889

Sekotak 20sachets
Sekotak 20sachets
Sekotak 20sachets

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL : Tips Kurus Cepat Sihat dan Selamat



Credit to Ain Afiqah for the real testimoni #PremiumBeautiful

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

[PREMIUM BEAUTIFUL IS AWESOME!!!😘😘]

Corset Premium Beautiful ni mmg the best corset ever yang pernah Ain jumpa taw. Mana taknya, baru beberapa bulan guna Premium Beautiful Ain dah lost 10kg. Dan yang paling penting spare tyre xde dah. Kalau dulu, ya ampun.. Lemak sana sini weyh... 😥😥😥😥... 

Nak jog xde mase. Nk diet?? Alamak sedap nye makanan2 kat malaysia ni. Kan? Pakai je Premium Beautiful. Xyah diet n jogging teruk2. 1jam bakar 900 kalori. Kalau sehari suntuk waktu bekerja uolls pakai, x ke beribu kalori terbakar. Mudah je kan?

Ni antara kesan Premium Beautiful kat diri Ain sebagai pengguna tegar Premium Beautiful. Cewaaah:

1. Berat badan trun
2. Hilang sakit belakang
3. No spare tyres
4. Badan fit and firm
5. Postur badan dah tak bongkok
6. Dah boleh pakai dress cantik2.. 😍😍😍

Senang cmnilah. Uolls tgok jela gmbar before and after ain ni. Sbb kalau nak citer kebaikan Premium Beautiful ni, smpai esok x sudah. Hehehe. Gmbar ni time dinner company di company yang sama. Yang membezakan tahun jer. Tahun 2015 vs 2016..

Untuk PROMOSI HARGA PREMIUM BEAUTIFUL MURAH boleh direct PM Ana ye 0102683889


Wednesday, November 23, 2016

SET BERPANTANG MURAH PREMIUM BEAUTIFUL

SET BERPANTANG MURAH PREMIUM BEAUTIFUL
SET BERPANTANG MURAH PREMIUM BEAUTIFUL
SET BERPANTANG MURAH PREMIUM BEAUTIFUL


Perempuan selalu ada masalah berat badan selepas bersalin..Kalau ada yang maintain tu untung sangat la..


Macam beautiful lady ni..she is a mother of 2. Anak yang kedua bersalin secara pembedahan. Sebelum ni pernah berpantang dengan korset lain tapi resultnya tak memuaskan. 




Masalah utama beliau adalah : 

- susah nak turunkan berat badan
- susah nak kurus semula lepas bersalin anak pertama
- punggung besar
- perut buncit

Pada masa yang sama beliau ada big function untuk celebrate anniversary with her lovely husband. And she wants to look beauty in front of him of course. After 2 months consistent wearing Premium Beautiful she lost almost 8kg. This is really awesome! 😍😍😍

Kalau ada antara ibu2 yang mempunyai masalah yang sama dan ingin berpantang dengan #PremiunBeautiful jangan malu jangan segan, PM saja..

Insyaallah saya akan cuba membantu ada...


SET BERPANTANG MURAH PREMIUM BEAUTIFUL
SET BERPANTANG MURAH PREMIUM BEAUTIFUL
SET BERPANTANG MURAH PREMIUM BEAUTIFUL

PM FARHANA
SPECIAL PRICE SPECIAL PROMO
010268 3889 / 013241 6261




Tuesday, November 22, 2016

PREMIUM BEAUTIFUL LONG GIRDLE


PREMIUM BEAUTIFUL LONG GIRDLE MURAH
KEBAIKAN LONG GIRDLE PREMIUM BEAUTIFUL

selain dari fabrik dia yg lembut dan best untuk dipakai, Long Girdle Premium Beautiful memberikan pelbagai fungsi terutama dibahagian rahim, punggung dan pinggul...

kalau pakai long girdle ni ketika period bestttt sangat rasa kemas pakai pad tak bergerak or tak rasa rimas basah... takde rasa nak marah orang sebab tak selasa kan..

lain sangat kalau pakai long girlde ni ketika period...



Ana kongsi sedikiti kebaikan LONG GIRDLE PREMIUM BEAUTIFUL dulu.

Lets check it out!

MENYOKONG RAHIM SELEPAS BERSALIN
MENSTABILKAN HORMON
MENGURANGKAN SENGGUGUT
MEMBANTU PERLEKATAN JANIN
MENCANTIKKAN PINGGUL
MENGURANGKAN KEPUTIHAN





Banyakkan manfaat yang uolls boleh dpat dengan memakai long girdle premium beautiful ni...

SPECIAL PRICE SPECIAL PROMO

PM FARHANA 010268 3889 / 013241 6261

Tuesday, September 27, 2016

TESTIMONI Premium Beautiful 2016

Nov 2013 - 28thn preggy 8bln selepas 1tahun berkahwin,  reason pakai PB sbb period tak teratur, lepas 2bln pakai PB pregnant Zahin alhamdullilah...

Jan 2014 - 29thn berpantang dgn PB hari ke22, best sgt sbb mudah hook je tak perlu bantuan org lain, luka cpt baik, bengkak susu terkawal, rahim terletak baik..

June 2015 - 30thn lebih slim dari sebelum mengandung walaupun berat sblm preggy 42kg, berat maintain at 45kg lepas bersalin...

Sept 2016 - 31thn 6months preggy 2nd baby... Doakan yg moga selamat semua nye... Akan due end Dec 2016 and berpantang dgn set Premium Beautiful yg sama yeahh...

BERBALOI BALOI...
Da la LIFETIME WARRANTY, tak perlu beli set berpantang yg lain da sbb tak expired pun masih bole pakai... PB jaga badan kita dgn baik...

PaKai PB bkn harini pakai esok aku da kurus.. Tp pakai utk LONGTERM RESULT 😊👍💪

Ana bole la kurus kecik molek!!!
Aiyooo tak kan nk tunggu besar baru nk jaga ye dok...
Orang kurus ke gemuk ke risiko dpt penyakit sama je.. 

Apa ye MASALAH NORMAL ORG KURUS??? Betulllll takkkkk
😣 gastrik/migrain
😣 period tak teratur
😣 buncit/lemak tak sekata
😣 sukar kawal nafsu mkn
😣 sakit pinggang/belakang
😣 poster badan bongkok
😣 masalah rahim jatuh dll

Tapi semua ni bole dibantu jika kita ikhtiar dgn Pemakaian Premium Beautiful... Tak caya, cuba sendiri ye 😆

Ana pakai Ana jual 😍😊😍

SPECIAL OFFER PM 0102683889 / 013241 6261

www.farhanaramli.com

#PremiumBeautiful #SetBerpantang #SetBersalin #SetKurus

Wednesday, September 21, 2016

Shake ME Mixed Soybean Protein with Garam Buluh

apa itu SHAKE ME????

Shake Me ni adalah MIXED SOYBEAN yg ada sedikit campuran GARAM BULUH untuk diminum seharian. kira mcm everyday protein yg bagus n boleh mengenyangkan.

yg best tentang Shake Me adalah element Garam Buluh sbb dia berfungsi sebagai DETOX dalam badan si pengamal. selain mengenyangkan kira dia bantu meyingkirkan bahan yg xbaik dlm badan n darah kita.

Ana highly rekemen uolls try Shake ME sebab ianya sesuai sgt utk kekita yg sibuk bekerja seharian n ianya bagus utk...

- working adults
- growing children & teens
- the elderly
- vegetarians
- people who get tired easily
- people who in weight management

1KOTAK 20sachets RM118 FREE POSTAGE

SPECIAL PRICE PM ANA 0102683889

www.farhanaramli.com