Thursday, June 1, 2017

Iklan Raya Premium Beautiful Elegance 2017


Hai semua..

Selamat menonton Iklan Raya Premium Beautiful Elegance buat pertama kalinya oleh Sahajidah Hai O dan juga Top Leaders Circle.

Seperti biasa Promosi Premium Beautiful Korset

1. Classic
2. Elegance

..tetap berlangsung seperti biasa.. Please feel free untuk contact Ana untuk dapatkan SET PERTAMA anda exclusively ...untuk bergaya di hari raya pertama anda!!

Jangan tunggu lagi tau...
Jangan tangguh tangguh dah tau..
Jangan fikir lama sangat tau..

Hari Raya ni STOCK memang sangat terhad..
If you alls dah lama fikir..ini lah masa yang sangat tepat..CALL/PM Ana je 010  268 3889 dan Ana sedia 24/7 untuk advise you secara details dan menyeluruh supaya you akan rasa  memang sangat sangat puas hati untuk spend duit you alls pada PB ni..

DONT WAIT ANYMORE
DONT WAIT ANYMORE
PLEASE...TRUST ME..YOU WILL NEVER EVER REGRET to have your very 1st PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

#Selamattt
#PremiumBeautiful
#TopLeadersCircle


Monday, April 10, 2017

Set Berpantang Murah Premium Beautiful

Set Berpantang Murah Premium Beautiful
Set Berpantang Murah Premium Beautiful
Set Berpantang Murah Premium Beautiful


Taaaa sabaaa nk jumpa org tu 😍

Set Berpantang Murah Premium Beautiful
Set Berpantang Murah Premium Beautiful
Set Berpantang Murah Premium Beautiful


Dia nak buat comeback selepas 44hari bertapa berpantang #MotherOfTWO 😆😆😆
2014 Arni ni customer PB Ana, masa dia pm tu dia terus pengsannn tnye harga PB hihi tp lepas 3weeks cmtu dia terus ckp "Saya Ada Duit da kak Nak Beli Cash cpt dtg ukur" 😂😂
Tgk pic lepas setahun pakai PB, lain kannn PB jaga badan mak2 org ni 😂😂 n kalini beliau pertama kali merasa pengalaman berpantang dgn PB utk anak ke2... Uolls nakk tak tengok pic latest beliau? Tunggu tau nti dia share, tp Ana da tgk td wowwwww 😍😍
Cuma masa hari ke5 berpantang dia send pic dia baju kelabu tu iolls rasa nak pengsannn tgk... Allah awkkkkk ada baby lg ke 😁🙈
Itu la perasaan kami yg da beranak DUA.. Bukan la nk cantik mcm Cheta tp kalau bole nak rasa puas tgk badan sendiri n biar SUAMI PUN SENYUM tgk kita 😍😍
Meh Ana share story..


Tau tak kenapa dia nak pakai PB? Sbb masa Ana fitting dia da 7bulan bersalin anak pertama tapi bila start kerja badan dia makin di pam pam tak tahu mcm mana nk control..

Seingat Ana berat dia last masa sebelum melahirkan is 69KG melahirkan secara normal baby boy seberat 3.7KG ye...
Now kata nye da 55KG cuma masih belum capai normal berat sebelum ni dia around 48-50KG

Takpe consistent pakai lagi nti lepas 6bulan baru nampak lagi ok badan tu 😊👍💪Wowww sgt pic #MotherOfTWO ni walaupun umur da cecah 30an 😍😍

Set Berpantang Murah Premium Beautiful
Set Berpantang Murah Premium Beautiful
Set Berpantang Murah Premium Beautiful
PM / WHATSAPP SPECIAL PRICE 
010268 3889

Wednesday, February 22, 2017

Louis Vuitton Handbag - Premium Beautiful Murah 2017

Buy & Win - Louis Vuitton Handbag From Italy

Haiiii u alls...
Excited nak beritahu ni, tajuknya pun dah berdegup jantung kan???

Ok, macam ni..

Bersempena dengan Trip SHOM x Top Leaders Circle pada Mac 2017 ni ke Italy (Rom,Venice, Milan) selama 1 minggu, our belove TLC founder Cdm Salha Zain telah announce special contest (lucky draw) iaitu sebuah HandBag Louis Vuitton yang akan dibeli disana nanti.

Haha, saje kan Ana bagitahu u alls lambat2 macam ni, nak tengok ghairah tak u alls nak menang handbag free yang FRESHH from Italy ni !!



Syarat nak menang HandBag ni mudah sangat2!!
U all just PM ana 010 268 3889 dan bagitahu Ana nama u alls dan bagitahu Ana yang u alls nak menang beg itu,.. mudah kan??

Macam mana tu??

U alls hanya perlu dapatkan TIKET cabutan bertuah u alls dengan Ana, iaitu dengan bermula pakai set Pertama u alls dengan Ana..itu sahaja syaratnya..Mudah kan??..!

Dengan 1 set PB cash melalui Ana, u alls layak untuk dapat 1 TIKET untuk cabutan bertuah HandBag LV ni..Mode Pembayaran Ana terima :

1. Cash Money
2. Credit Card

Harga set Premium Beautiful Classic masih sama DAN, special dalam tempoh Promo LV contest ni Ana akan bagi special DISCOUNT gila gila untuk u alls TERMASUK FreeGift!!




Harga Premium Beautiful Classic : 


Size Small : RM 2500 ~ Before Discount
Size Large : RM 2800 ~ Before Discount
Size XL    : RM 3000 ~ Before Discount 



Tempoh u alls berfikir untuk dapatkan set PB pertama u alls DAN pada masa yang sama layak untuk dapat TIKET cabutan bertuah HandBag LV ini ialah sehingga hujung bulan ni sahaja (till 28hbFebruary 2017) ..  MASIH BERBAKI 7 HARI LAGI  ( Cepat PM Ana )

JANGAN TUNGGU TUNGGU LAGI tau.!!! .. Hehe

**Sebaik sahaja kami pulang dari Italy nanti ( around 25th Mac 2017 ) our founder akan Announce untuk cabutan bertuah ni LIVE di Facebook . In Shaa Allah.

PM Ana cepat !!
PM Ana cepat !!!
PM Ana cepat !!!!

010 268 3889
010 268 3889
010 268 3889


#LouisVuitton
#OriginalHandBag
#FreshfromItaly







Testimoni Premium Beautiful 2016: Part 2

Testimoni Premium Beautiful 2016; Part 2

Assalam dan apa khabar semua. Hope semua sihat ye. This time Ana nak sambung share pasal testimoni PB , Top Leaders Circle 2016.


Testimoni #1 : Masalah yang kerap berlaku pada perempuan ialah keputihan. Memang tak sangkalah masalah keputihan ni boleh effect baby kan masa nak bersalin. Alhamdulillah PB bantu Anis Bella yg mengalami masalah keputihan ni sejak sebelum kahwin lagi




Testimoni #2 : Yang ni memang sangat wow kan.. memang kalau bersalin czer ni menakutkan kerana kesannya memang untuk jangka masa panjang, tetapi Alhamdulillah Yushakila ni kiranya berpantang dengan PB ni kan lah ya.. luka dan sakit pun cepat beransur hilang katanya..



Testimoni #3 : Shape yg sangat elegant, Tahniah Qila Cheman dapat body idaman selepas konsisten pakai PB...untung lah kan nanti bila nak wedding, baju pun senang nak fitting




Testimoni #4 : Berat badan naik mendadak lepas bersalin memang perkara normal bagi wanita. Tahniah Aisyah kerana tak tunggu lama untuk dapatkan set PB . Untung suami Aisyah kan, tak sempat badan menggeleber dah dapat shape anak dara semula !



Testimoni #5 : Biasanya kalau bekerja duduk depan komputer ni memang selalu ada masalah posture badan yang bongkok. Pemakaian set lengkap PB sangat membantu untuk betulkan semua posture tulang belakang .. Hah si Khairani ni memang untung berganda sebab PB bantu dia selesaikan masalah sakit belakang & posture badan yang bongkok , disamping PB itu juga sebagai set berpantang dia ..ya memang betul, satu set memadai untuk kita sepanjang hayat




Testimoni #6 : Tahniah kak Sinar, anak dah 2 tapi masih boleh acah2 anak dara lagi kan..haha
Memang bila dah konsisten pakai PB ni orang akan konfius kita ni anak dara ke mama orang yer, hehe



Testimoni #7 : Perempuan biasa dalam almari baju memang banyak sangat baju, tapi tak semua nya boleh pakai walaupun baju tu masih nampak baru..Meh tiru Has Ieda ni, tgk pic testi dia ni pun kita yakin semua baju masa anak dara confirm dia masih boleh pakai kan!!


Testimoni #8 : Perempuan if badan bongkok seriusly memang tak cantik !! sangat penting untuk kita jaga posture badan kita , kalau tak memang sebelum capai umur 50an lagi kita dah nampak seperti nenek2 kan..


Ok lah u alls, setakat ini sahaja testimoni TLC untuk end year 2016 yang sempat kita kumpulkan, ada banyak lagi tapi setakat yang ini dulu sempat kami kongsikan untuk u alls semua, if nak tau lebih lagi please jangan malu dan segan untuk PM Ana ok, kita boleh jumpa coffe coffe sembang lagi panjang pasal PB ni ok !

Boleh PM Ana untuk keterangan lebih lanjut mengenai PB dan cara yang terbaik untuk dapatkan set PB pertama u alls ok.


PM Ana : 010 268 3889

#SetPBPertamaSaya
#PakaiPBCaraTLC

Monday, February 13, 2017

Testimoni Premium Beautiful 2016


Testimoni Premium Beautiful 2016 : Part 1

Assalam dan selamat sejahtera Ana ucapkan . Entry kali ni Ana nak share pada u olls semua beberapa Testimoni PB dari kalangan pelanggan kami di Top Leaders Circle

Menjelang masuknya tahun baru 2017 ni, Ana harap jika u olls yang dah lama tinjau tinjau produk Premium Beautiful ni bolehlah PM Ana terus untuk dapatkan set pertama u olls ok

In Shaa Allah Ana akan bagi servis yang terbaik A to Z tentang PB ni kepada u olls semua..


Testimoni 1st : Sejak sarung PB dah rasa tak nak buka dah dari badan..siapa kata pakai korset PB ni tak selesa..Nor Asnida ni nak pakai 24jam kot walaupun sehari kita perlu pakai 8jam sahaja..

Dah pakai terjebak pulak nak berbisnes koset PB ni..
TLC sangat mengalu alukan usahawan baru..dont wory





Testimoni 2: Anis Nurain ni rasa macam terlewat untuk berkenalan dengan koset PB..jangan risau u olls semua, itu semua rezki..cepat lambat bukan soalnya, yang penting kita sendiri ada inisiatif untuk beri bentuk badan terbaik kepada pasangan kita kan





Testimoni 3: 5 tahun kakak ni pakai PB u olls..Ismalina Ishak ni one of best seller korset PB di TLC, sampaikan pamplete PB di TLC pun muka dia..hehe dia antara penyarung PB yang cukup lama dan konsisten..




Testimoni 4: Masalah keputihan adalah masalah yang sangat sinonim dengan wanita. Nah, Kamilia ni dah selesaikan masalah keputihan dia ..dapat extra lagi period pain pun dah tak ada..bestnya.




Testimoni 5: Ana pernah dengar orang kata sarung PB ni tak selesa..bagi Ana lah, mungkin ada kesilapan di mana mana ni kan..betul ape yang Suhaida ni bagitahu, beli PB mesti dengan agent yang terlatih..supaya dapat saiz yang betul disamping dapat servis khidmat nasihat yang berterusan kerana PB ni Lifetime Warranty ok !





Testimoni 6: Memang betul kalau kita ada masalah sakit dalam badan ni kita mesti 1st skali pergi check doktor kan sebelum konsume ape2 produk kesihatan.. tapi Azwa ni dia dah pakai PB dlu baru dapat kesan sakit belakang.. Alhamdulillah rutin harian dia tak terjejas sementara menjalani rawatan fisioterapi




Testimoni 7 : Pakai PB sejak anak dara, sekarang anak dah 2
Kalau orang tak kenal dia mesti ingat dia ni anak dara sebab body maintain cantik seperti sebelum kahwin dulu



Testimoni 8: Kak Zakiah ni skali tengok memang macam anak dara kan, maintain body macam kak ziana zain tuhh..asalnya dia pakai PB untuk set berpantang anak kedua je, now dah jd Fulltime businesswoman dalam TLC





Testimoni 9: Biasa kalau dengar orang bersalin pembedahan ni memang seram kan sebab luka jahitan tu rasa sakit dia lama untuk hilang.. bagi Lina Idris ni PB memang sangat membantu beliau since 3 kali bersalin beliau dibedah




Testimoni 10: Adik manis Wahirah ni masih single lagi..so masalah yang beliau hadapi memang yang biasa lah kaum hawa hadapi ..tapi setakat ni dah 2 orang kata kan pasal senggugut hilang?? acaner tu ya?.. haha sedar2 dah period ye tak? memang aman lah orang sekeliling kita sebab kita tak ada dah marah marah tak tentu pasal..



Ok lah.. Ana kongsi 10 testimoni PB dulu untuk entry kali ni ya
In Shaa Allah balance testimoni PB 2016 ni Ana akan share dalam #Part 2 pula ok!


Bagi yang dah lama ricki ricki PB ni silalah PM Ana direct ok. takmo tunggu lama lama ok,rugi..
In Shaa Allah Ana akan bagi advise yang terbaik untuk masalah kesihatan u olls sebelum u olls dapatkan set PB pertama u olls.


PM Ana : 010 268 3889

Saturday, January 14, 2017

Min Kaffe

Min Kaffe Tiruan

Assalam dan Selamat Sejahtera. Entry kali ini Ana nak inform kat you alls semua pasal Min Kaffe TIRUAN yang dah ada di pasaran. Ianya di jual pada harga yang jauh murah berbanding dengan harga pasaran. Untuk pengetahuan you alls , harga Min Kaffe sekotak 20 sachet masih kekal RM33 bagi semenanjung Malaysia , dan RM35 sekotak 20 sachet bagi Sabah dan Sarawak


Harga Promosi / Diskaun Min Kaffe

Memang ada di antara Agent Sahajidah Hai O yang terkadang OFFER harga diskaun atau promosi untuk Min Kaffe ni, dijual pada harga lebih rendah dari harga pasaran TETAPI ianya tidak lah terlalu murah dan tiada unsur SYAK WASANGKA seperti menawarkan untuk memberi harga borong bagi pembelian secara pukal tanpa mendaftarkan diri sebagai Agent Hai O yang sah




Syarikat Hai O sentiasa memantau aktiviti aktiviti yang menyalahi undang undang seperti ini yang boleh mengakibatkan kesan buruk kepada pengguna produk Hai O. Sebarang keraguan terhadap Agent / Pengedar produk Hai O anda boleh terus merujuk kepada Syarikat Hai O.

Sahajidah Hai O Marketing Head Quarters
Waktu Pejabat 8am-6pm
Isnin-Jumaat
Tel: 03-3348 8588



Tuesday, January 10, 2017

Airtracker - Jet Turbo Extreme (JTX)

Assalam dan salam sejahtera

Promotion! Promotion! Promotion!..

Pembuka tirai 2017 ini, Ana dan husband ada buat promosi istimewa!!

JTX Airtracker dengan harga istimewa, harga Special hanya untuk anda yang baru nak mencuba kali pertama , kali pertama YA....

"Tetapi... Mesti membuat pembelian JTX Engine Oil "

Harga JTX 1000 Engine Oil :

Gold 4L -RM210
Red 4L - RM197
Gold 1L - RM53
Red 1L - RM50

Beli mana mana satu dari 4 kategori JTX engine oil ini dan anda layak untuk membeli Airtracker dengan harga istimewa!! Potongan sebanyak 20%!!!





Sedikit info tentang Airtracker :

1. Meningkatkan prestasi enjin
2. Mengurangkan enapan karbon di dalam enjin
3. Menjimatkan penggunaan bahan api melalui peningkatan nisbah pembakaran bahan api
4. Enjin yang lebih senyap
5. Anti kepanasan enjin
6. Memanjangkan jangka hayat enjin
7. Mengurangkan pelepasan karbon monoksida dari ekzos


Actually, produk ni boleh dikatakan pelengkap kepada produk JTX engine oil.
Bagi yang telah mencuba produk minyak hitam JTX kepada kereta, maka kami sangat sarankan anda untuk mencuba Airtracker ini






Testimoni sendiri oleh husband Ana :

" pada mulanya saya cuba minyak hitam JTX 1000 Gold dulu pada kereta kami , setelah yakin dengan prestasinya, saya pun cuba pula produk Airtracker ni.. kini kereta kami dah 2 kali pakai Airtacker .. Minyak hitam JTX 1000 Gold membuatkan kereta kami lebih ringan ketika di jalan raya dan mudah untuk membuat pecutan, juga engine lebih senyap.. manakala selepas masuk Airtracker pula penggunaan petrol semakin menjimatkan selain daripada engine lebih sejuk walaupun kereta jalan jauh terutamanya di waktu cuti sekolah dan perayaan "




Sedikit info tentang penggunaan Airtracker :

1. kenderaan di bawah 1.5 cc - guna 3 keping pelekat Airtracker ( 1 set )
2. kenderaan 1.6cc ke 2.0 cc - guna 6 keping pelekat Airtracker ( 2 set )
3. kenderaan melebihi 3.0cc - guna 9 keping pelekat Airtracker (3 set )

**setiap penggunaan Airtracker jangka hayatnya selama 2 tahun sebaik sahaja digunakan pada kereta

**Teknologi Bio Velocity yang terdapat pada pelekat Airtracker adalah eksklusif dan tidak terdapat pada mana mana produk lain seumpamanya di pasaran



Jika berminat untuk dapatkan Airtracker atau ingin menjadi pengedar boleh PM husband ana ok


013- 241 6261 - Zulhilmi Ali


**Promosi Airtracker dengan harga istimewa ini KHAS untuk bulan Januari 2017 sahaja dan stok adalah sangat terhad.

Harga pasaran : RM 321 ( 1 set Airtracker )
Harga promosi January 2017 : potongan 20%

010 - 268 3889 - Farhana
013- 241 6261 - Zulhilmi Ali