Friday, February 8, 2013

Salam Perkenalan

Assalammualaikum...

Selamat datang ;-)

Hi kepada yg sudi jenguk blog saya terima kasih banyak2...

Kat blog ni saya ada menjual berberapa produk kesihatan, kalau berminat boleh la hubungi saya. Cumanya saya belum update lagi blog ni dengan info yang sepatutnya. Kalau nak direct contact pun boleh sms/call/email, In Sya ALLAH saya akan bantu.

Sejak kahwin saya selalu fikirkan kesihatan untuk diri & keluarga, jadi kepada sesiapa yang mempunyai masalah yang sama dengan saya boleh la kita share apa2 info bersama. Selain sering memikirkan cara untuk kekal sihat & aktif saya juga telah jadikan belian saya ini satu perniagaan. Dapat la extra income kan...jadi kepada sesiapa yg berminat nak tahu tentang perniagaan ini, boleh la calling2 saya ye..

Niat saya kat sini hanya nak membantu sahabat2 saya untuk kekal sihat & cantik disamping orang2 yang tersayang.

Cantik ni universal...ramai yang fikir dan rasa diri tak cantik dan kurang keyakinan diri untuk tampil di hadapan orang ramai. Tahu tak CANTIK tu kita tak perlu susah payah buktikan pada orang lain atau manusia lain...Cantik itu untuk diri kita sendiri...ALLAH...dan orang2 tersayang....BETUL TAK???

Jadi jangan la banyak fikir...just contact saya...In Sya ALLAH saya boleh bantu ;-)

okay nanti sambung borak lagi ye ;-)
Wassalam...




Post a Comment