Friday, February 22, 2013

Sharing is Caring

Assalammualaikum semua....

Apa khabar? Hope sihat semua nya....kat sini Ana nak share bidang yang baru diceburi, nak kata baru tak baru, lama pun tak lama tapi da cuba dan rasainya.

1. BB Plus Collagen tu best....mencantikkan kulit sebab memang hasilnya HEBAT...mestilah kita tengok kawan kita nampak cantik tu yg nak cuba kan...tak rugi pun nak cuba...kalau tak cuba rasa lagi rugi kot...hehehe;-)
boleh search kalau nak tau lebih details....



2. Garam Buluh...apa tu? garam nanti kena darah tinggi, tak elok la...hehe...SALAH tu...ini GARAM KESIHATAN....lain dari yg lain tau...garam magic...hehe...ana da try yang drink tu...pas minum terus dapat result...haha...angin kuar....tapi mesti la kena minum konsisten baru dapat hasil terbaikkan....
feel free to search more info....
p.s: nak try yg cooking salt lak...kegunaan seisi keluarga...nanti Ana update lagi...

JOM KEMPEN 1 RUMAH 1 GARAM BULUH ;-)


3. Marine Essence sabun - yang ni pun sabun magic...haha....suami plak jenis kulit sensitif memang la sesuai untuk dia..sabun ni boleh membantu dan merawat mereka yang mempunyai masalah kulit sensitif terutama eczema...apa tu? boleh view column marine essence Ana untuk details k....



TERBAIK....kalau tak terbaik, takde la product yang Ana kenalkan ni EXCLUSIVE....mana boleh dapat kat pasaran biasa or pasar raya...kedai jamu???heheh...pun takde...SO jangan malu jangan segan....boleh sms/email/call Ana...boleh share apa masalah kesihatan kamu...lebih2 lagi yang nak kahwin tak lama lagi...yang dah kahwin tu pun lagi boleh...untuk suami isteri gtu ;-)

PILIH LA YANG TERBAIK UNTUK KELUARGA ANDA...


Meet my beautiful team....tak cukup org ni...ramai lagi TLCsian

SHARING IS CARING ;-)

Farhana Ramli
+6010-268 3889
(book for appointment, boleh dapat gift)

Post a Comment