Wednesday, November 27, 2013

INSTALLMENT PLAN PREMIUM BEAUTIFUL CORSET


Kebanyakan orang yang inbox Ana memang berminat nak pakai Premium Beautiful ni, tapi masing-masing risau sebab harga mahal katanyerrrrr..mesti dalam fikiran masing-masing teringin sangat nak cuba pakai PB kan?? Soalan lazim yang selalu customer tanya tentang Premium Beautiful ni

" mahalnya pb..memang nak sangat pakai pb ni tapi mahal sangat laaa"

PB ni ada LIFETIME WARRANTY..SUPERBRAND lagi..kalau cangkuk rosak ke, terkoyak ke boleh hantar repair FREE seumur hidup tau..PB ni bukan untuk kecantikan semata..ianya untuk 70% kesihatan dan 30% kecantikan..see? satu-satunya korset yang menekankan aspek kesihatan untuk pengguna nya..so nak cari pakaian dalam yang ada
LIFETIME WARRANTY
SUPERBRANDS
MENGUTAMAKAN 70% KESIHATAN DAN 30% KECANTIKAN
jawapan nya PREMIUM BEAUTIFUL KORSET laaa..
pelaburan sekali sahaja seumur hidup..berbaloi baloi kan?

" boleh bayar ansuran tak?..kalau bayar cash tak mampu laa"

Boleh..boleh..boleh..hehehee..Ana nak tawarkan a great plan untuk pembeli yang nak PB secara ansuran..PLAN ni untuk sesiapa yang nak JIMATKAN DUIT DAN DAPAT HARGA PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL dan FREE GIFTS!!!


Plan yang Ana nak tawarkan kepada anda semua yang berminat dengan PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ni secara ansuran dengan harga PROMOTION DAN MENJIMATKAN, boleh APPLY

RHB EASY EXPRESS LOAN RM2000 

ramai yang tak perasan dengan kelebihan bayar cash ni dan kerugian yang yang uollss tanggung bila uollss bayar ansuran direct dengan dealer Premium Beautiful..mesti ramai yang taknak kan guna loan dengan RHB sebab ada interest segala bagai kan??? itu yang Ana nak terangkan macam mana dengan ansuran melalui RHB sangat menguntungkan dan menjimatkan.. =)


...............................................................................................................................

PLAN ANSURAN PREMIUM BEAUTIFUL


Perbezaan ansuran secara terus dengan dealer VS ansuran dengan RHB EASY :


ANSURAN SECARA TERUS DENGAN DEALER PB
  • bayar mengikut harga sebenar untuk setiap set premium beautiful 
PB (size kecil) = RM2400
PB (size besar) = RM 2600
RM 200 / month


ANSURAN SECARA TERUS MELALU RHB EASY 
  • Jumlah loan yang perlu di buat hanya sebanyak RM 2000
Sebab sesiapa yang bayar cash untuk pembelian setiap set PB, Ana menawarkan harga promosi sebanyak RM 2000 shj!!!
Setiap pembelian CASH PREMIUM BEAUTIFUL akan dapat:

PREMIUM BEAUTIFUL FULL SET + FREE PREMIUM BEAUTIFUL WASH + FREE GIFT

Jadual pembayaran ansuran RHB EASY

jom buat conclusion sket apa beza ansuran secara terus dengan dealer dan ansuran secara terus dengan RHB EASY..=)
Ansuran secara terus dengan dealer : 

  1. Harga PB - RM 2400 / 2600
  2. Tidak dapat harga promotion untuk pembelian secara tunai / CASH
  3. minimum pembayaran RM 200 setiap bulan
  4. bayar lebih dari jumlah bayaran ansuran Easy RHB
  5. tak akan dapat FREE GIFT

Ansuran secara terus dengan EASY RHB :
  1. Harga PB - RM 2000 / 2100
  2. Dapat HARGA SPECIAL PROMOTION
  3. minimum pembayaran RM 189.12 setiap bulan
  4. jumlah sebenar termasuk interest RM 2,269.44 - lagi murah daripada harga sebenar PB
  5. dapat FREE GIFT + FREE PB WASH

Interested tak dengan PLAN JIMAT dari kami ni??? if masih ada keraguan, uollss boleh personally contact Ana tau..Ana boleh explain lagi bagi faham sefaham faham yang mungkin..
PLAN NI DAH CUKUP MENJIMATKAN DUIT..
so Ana tau ramai yang teringin sangat nak pakai PB ni..

" BARANG YANG BAGUS SELALU NYA MAHAL,
TAPI YANG MAHAL ITU TAK SELALU BAGUS"

So, PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ni bukan mahal pon sebenarnya...pelaburan seumur hidup yang berbaloi baloi..so cepat cepat contact Ana yer!!! =)

GET YOUR PB SET NOW
SMS/WA/CALL
FARHANA
010268 3889
017944 8600

Post a Comment