Saturday, November 23, 2013

SALLEHA ROSLAN : RATU BB PLUS COLLAGEN


BBplus collagen adalah collagen terbaik buat kita semua yang sering terdedah dengan faktor cuaca panas terik sekarang ni. Minum bbplus collagen je boleh buat satu badan dapat kesan kebaikan collagen dari rantaian ikan ni.


Tak percaya ke bbplus collagen berfungsi sebagai pencerah muka dan badan terbaik?
Bertindak sebagai agen anti jerawat lagi tu ;)
part anti jerawat ni memang suka sangat sebab sebelum ni masalah jerawat memang boleh buat stress especially lepas sedap memicit jerawat-jerawat yang ada. Geram kan kalau tengok jerawat yang tumbuh tu, so keje kita memang lah nak picit jeeee sampai berlubang muka..huhuu...so korang jangan amalkan lagi ye tabiat tu, better minum je bbplus ni..biar bbplus yang jalankan tugas pembersihan dalaman badan kita so that luaran kita akan terserlah sihat dan cantik nye.

Muka berjerawat lepas beberapa hari minum bbplus???
Muka gatal-gatal lepas minum bbplus???
oooo...owwwhhh...relax dear...
jangan risau sebab tu tanda positif sebenarnye...
hanya 10% je pengguna bbplus yang mengalami healing crisis seperti naik jerawat di dahi, dagu, pipi dan hidung...ada tu pulak akan rasa gatal-gatal kat muka tapi tak mengelupas dan tak memedihkan pun.

sebenarnye tu tanda bahawa toksin badan sedang di keluarkan. dan yang gatal-gatal tu petanda sel kulit mati sedang di buang dan akan digantikan dengan sel kulit baru yang lebih cantik dan sihat...


Solution dia :

Minum je la air masak banyak-banyak macam biasa.

Teruskan minum bbplus collagen.
Kesan dia memang uol sendiri akan puas hati...
Biar la berjerawat kejao je seminggu dua, dari uol terus berjerawat sampai tua kan.
Tak best ok muka kalau berjerawat ni sebab nak makeup of course la lagi parah kulit kita. Nak kena pilih pencuci muka pun kena berhati-hati sebab kalau salah pilih lagi parah jadi nye muka kita yang ber jerawat tu. Lepas tu kalau buat facial, mau menjerit kuar air mata bila jerawat yang ada tu semua kena picit...aduhhhh....sakitttt tak ingat punye la kan ;)

Sebab tu minum je la bbplus collagen.

Kulit wajah cerah berseri...yess
kulit lebih anjal dan tegang...yess
kulit lebih halus dan gebu...yess
kulit lebih lembab...yess
kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan...yess
kulit lebih cepat sembuh dan pulih...yess (baik untuk ibu lepas bersalin)
Kulit kurang kesan kerosakan akibat matahari...yess

Bbplus collagen selamat untuk ibu hamil dan menyusu dan jugak sesuai untuk di minum oleh kaum adam. So orang lelaki pun memang perlukan kolagen tambahan jugak sebenarnye ;)


kandungan bbplus collagen

antara kandungan utaama yang ada dalam bb plus collagen ni di mana hasil gabungan baha-bahan semulajadi yang ada dalam setiap sachet bbplus ni mampu untuk bertindakbalas secara positif pada tubuh badan anda.

Antara bahan bbplus ni adalah : 

Kolagen ikan terhidrolisis, 

ekstrak biji anggur, 

Vitamin C, 

jus bunga roselle, 

jus buah blackcurrant, 

serat epal,

 inulin.




CALL/SMS/WA

FARHANA

010-268 3889
Post a Comment