Tuesday, April 22, 2014

PREMIUM BEAUTIFUL CEGAH KANSER PAYUDARA

Premium Beautiful Cegah kanser payudara




Bismillah...

Premium beautiful boleh cegah kanser payudara ...

yeke??mcm mana tu??
jom saya share...

PREMIUM BEAUTIFUL - LONG BRA

"Cup" yang terdapat pada Premium Beautiful adalah berbentuk piramid.

Kelebihan cup bentuk piramid:
1. Memberi ruang pengudaraan kepada 'nipple' - 'nipple' jadi lebih cerah.
2. 'Nipple' (puting) tidak tertekan - memastikan puting payudara berada pada kedudukan betul & membenarkan peredaran darah yang lebih sempurna.
3. Cegah 'breast cancer'


Tujuan utamanya adalah bagi Kebanyakan Bra yang terdapat di pasaran tidak menekankan aspek ini membuatkan puting lebih "tertekan" dan tidak mendapatkan pernafasan yang betul

Ibu menyusu yang menggunakan Premium Beautiful tidak memerlukan breast pad untuk menahan dari air susu mengalir keluar kerana Premium beautiful mempunyai fungsi khas untuk mengelakkan payudara dari bengkak yang boleh mengakibatkan payudara bernanah dan berlaku barah payudara. Dan jgn risau.. dengan pemakaian Long Bra ini juga mampu membanyakkan susu badan ibu-ibu yang menyusu badan.



MY OWN TESTIMONIAL : PREMIUM BEAUTIFUL


True..berbekal kan pengalaman sendiri..part nipple pink tu mmg betul..sblm ni tak tahu tapi sebab kita breastfeed so ter tak sengaja nampak nipple mom lain kan..tengok dia nye n kita nye tak sama..mom tu siap tnye nape dia punya lain..huhu

kita punya cantik 

semua wanita nak cantik kan!!
tapi selepas sahaja bersalin seriusly ada perubahan pd tubuh badan kita...jangan terkejut tengok ada bahagian mengelebeh...jatuh...hitam..gelap...

1st skin bahagian perut kegelapan..ha??? apa da jadi nape perutku hitam..lepas 2bulan alhamdullilah da ok yeahhh...dengan sabun marine @ sabun ketiak

2nd susu untuk baby Zahin tak penah putus walaupun takde la melimpah ruah tapi bengkak susu pun xsesakit sebelum ni kalau tak pkai premium beuatiful memang nagis dan stress nak breastfeed anak kan...siap menitis air mata bila bengkak susu...

3rd breast kelihatan seperti ’lanjut’..mean breast jatuh kan..nasib ada premium beautiful so up semula...kalau tidak oh malu nyeee humm phm kn perasaan seorang wanita...

maaf cerita hal mcm ni tapi ini semua ilmu..kalau takde ilmu dan pengalaman macam mane nak bantu orang lain kan...berkongsi ilmu ni amalan kita tak putus sampai bila2 selagi diamalkan..tul tak..tak kan nak kasi testimoni menipu..sorry yerr...Ana jual dengan ikhlas untuk membantu ibu2 dan isteri2 diluar...so kalau nak dapatkan consultant terbaik untuk PREMIUM BEAUTIFUL...boleh contact Ana 010-268 3889 / 017-944 8600




Post a Comment