Sunday, June 29, 2014

Berniaga Online : Side Income / Extra Income

Alhamdullilah genap setahun bergelar Usahawan Online..
pejam celik pejam celik macam tak percaya je banyak da berubah dlm tempoh 1tahun ni...

mungkin korang sendiri takkan percaya yang life korang boleh berubah dlm tempoh 1tahun kan...dulu ragu-ragu dalam membuat tindakan..syukur tak salah mencuba sbb kita akan lebih menyesal kalau kita tak mencuba...da cuba baru tahu result nye..


berhenti fikir tentang alasan tapi sebalik nye fikir tentang impian & kejayaan..
kita adalah siapa yang kita fikirkan..
kalau kita fikir kita tak boleh tak mampu..

sampai bila-bila kita macam tu je...


adakah aku ditahap yg sama utk 3tahun akan dtg
adakah aku ditahap yg sama seperti 3tahun yg lalu
jom audit diri:-)


mudah je..KECILAKAN HALANGAN...BESARKAN IMPIAN




dalam kehidupan sekarang rat-rata semua memerlukan side income sebab ekonomi dunia makin meningkat dimana kita tak mampu nak elakkan.. jadi ramai org bijak bertindak mencari side income atau extra money.

kerja sambilan...kerja lebih masa...tapi mampu ke kita untuk bekerja lebih dari waktu bekerja kita. masa dengan anak2 dan isteri serta keluarga pula bagaimana??

oleh kerana itu la PERNIAGAAN ONLINE amat memberi keselesaan kepada semua orang.. tak pandai berniaga??

jangan risau..semua orang bermula dengan TIDAK TAHU..dan alhamdullilah bila da ada ilmu dan tahu semua pun boleh...

BERNIAGA ONLINE ni lebih mudah..boleh dilakukan dirumah dimana2 pada bila2 masa..berbaloi kan..lagi2 pula kos pula rendah..tak perlu redah jem..tak guna minyak kerata..takde kos pekerja...semua pun fleksible...

untung dan bonus jualan semua boleh kita fully use..boleh dapat lebih kalau buat lebih...sayang kan kalau kita masih kuat ada kudrat taknak kerja keras masa muda ni...

ambil masa 2jam sehari sebelum tidur untuk bina tapak perniagaan online pun berbaloi untuk masa depan..saya bercakap dari pengalaman saya..dan takperlu dengan cakap org yg belum berjaya..kita dengar dan follow org yg sudah berjaya dan terbukti..

syukurrr...berminat boleh pm Ana 010268 3889



Post a Comment