Sunday, September 21, 2014

SHANGHAI FREE TRIP with Top Leader Circle 22-26 Sept 2014

Assalam and Hi readers,

Sorry sebab jarang da Ana update story kt blog kan..lama tak chit chat dgn korg..anyway hari ni special Ana nak share excitement Ana sebab esok nak fly ke Shanghai dengan team business Top Leader Circle... And semesti nye macam mimpi pulak bila diumumkan Ana layak free trip ni..Syukur and besttt sgt...tak sabar pun yer... coz always tengok video happening kwn2 TLC yg dpt trip ke luar negara... dan kali ni dlm video ada muka kuuuuu hehe...


Ini bukan free trip biasa2 tau... ini VIP trip sebab tengok tentatif yg company sediakan sangat la syokkk..kalau pegi sendiri memang tak mampu... plus ni pertama kali Ana nak ke oberC hahah... Koi nak ke luar negara wehhh ;-)

Antara tempat yang bakal dilawati
1 - Orientral Pearl TV Tower (Hanging Corridor)
2 - Hotel Blu Radisson
3 - Shanghai Bund (Paris of Asia)
4 - Nanjing Street
5 - Huang Pu (River Cruise)
6 - Gala Dinner HOM
7 - Silk Factory

and seperti selalu mesti la ada SHOPPING and lepakingggg hehe...
Suhu dijangka 20 ' - 27 '
tak sejuk sangat kan harap cuaca baik kan...


okay jomm tengok antara gambar2 tempat kt sana nanti weeeiiii
mak aiiii tinggi nye bilik hotel...gayat mak huhu

Shanghai City view

Pearl Tower perhhh lantai dia boleh nampak bawah...pengsannnn

ADUHHH APA ORG KT LUAR TU BUAT
TINGGI NI

YG NI TAK SABAR
RIVER CRUISEEE perhhhh

Hotel room da mcm nk honeymoon fuyooo hehe

Shanghai Bund kata nye macam Paris in Asia

GALA Night berdinner with Usahawan Malaysia

First time shopping kt luar negara huhu




The Bund masa siang cantik kan




wowww excited nyeee
okay nanti next post Ana share real pic Ana kt sana
and rasa mcm nak share persiapan ke sana jugak
insylh kalau Zahin tak kacau kan hahah..

okay uolls tq sbb jenguk blog Ana ;-)


Post a Comment