Saturday, March 21, 2015

PREMIUM BEAUTIFUL : SM/SSM AWARDS 03/2015

Tahniah uolls atas pencapaian 20-60k sales awards ❤️❤️❤️

Melihat korg membesar dlm biz ni buat hati Ana rasa terharu sangat... Ada org susah nak mula terus tak nak buat bila ada peluang depan mata dik kerana takut... dan ada yg buat tapi taknak terus siap sampai garisan penamat...sayang sangat kan...

Rata2 dlm ni semua nye ada anak kecil, ada anak 3 lagi tu.. Masih bkerja n busy tiap hari di office tp still manage buat side income semata2 nk besarkan saving keluarga.. Penat yg terbayar kalau dpt beri keselesaan pd anak n keluarga kan...

Ada yg long distance mean jauh dari group TLC tapi zaman da moden ni they keep learn n update ilmu thru online n sesekali turun ke kelas terasa mudah sgt kan..

Impian hanya la angan2 jika tidak terus bertindak dan alhamdullilah dgn tindakan, hasil dpt dirasai sekeluarga 😊😊😊

Kecilkan Alasan, Besarkan Impian

www.farhanaramli.com

Post a Comment