Sunday, October 25, 2015

Premium Beautiful Expert Melaka

Assalammualaikum semua.. Selamat Berhujung Minggu bersama keluarga..
Sabtu semalam Ana full schedule ke Melaka untuk jumpa biz partner disana.. walaupun agak penat tapi bestt sangat bila dapat berjumpa n sharing tentang biz & peluang jana pendapatan bersama Top Leaders Circle..

Di sebelah pagi Ana berjumpa dengan rakan kongsi baru iaitu Premium Beautiful Expert Melaka iaitu Suriyati Anuar & Rasyidah Omar, so kepada orang Melaka yang nak dapatkan service PB Expert di kawasan Melaka boleh la hubungi mereka berdua. 


Aktiviti kami bermula dengan sesi perkongsian tentang biz sharing, ilmu premium beautiful dan fitting session. Alhamdullilah happy sangat dapat turunkan ilmu pada pbexpert yang baru. Bermula dengan pakai sendiri dan jadikan ianya satu punca pendapatan sampingan mahupun tetap.


Kemudian Ana ke Duyong untuk product sharing dengan seorang ibu yang mengalami masalah slips disc. Bertuah sangat kakak kita ni bila pakai Premium Beautiful bukan masalah slips disc yang akan dirawat tapi bole dapat rasakan semua kelebihan dan tindak balas dari pemakaian Premium Beautiful yang consistent. Of course la kualiti kesihatan bertambah baik dan bentuk badan pun berubah menjadi lebih kemas.


Dan my last appointment pula di Alor Gajah untuk bertemu dengan rakan kongsi disana seorang Pensyarah di Kolej Risda yang baru beberapa bulan memulakan biz Premium Beautiful. Sepanjang perkongsian kami bersama memang Ana kagum dengan kakak Fisha ni dalam usaha beliau untuk menjana pendapatan sampingan keluarga dan antara pengalaman beliau adalah berniaga nasi lemak. Pandai dia masak kan hehe.. sebab Ana tak pandai tu kagum bila orang pandai masak ni. Jelas dan ramai yang tahu dalam keadaan ekonomi sekarang adalah wajib setiap keluarga mempunyai pendapatan sampingan selain pendapatan dari pekerjaan tetap. Cuma seboleh nya Ana berharap kita dan anda semua berjumpa dengan peluang yang betul untuk tidak tertipu dan mampu memberikan kita perubahan dari segi kewangan mahupun kehidupan. Kadang peluang yang baik tidak selalu nya datang dan peluang yang baik kadang kita permulaan sahaja kita rasa susah dan takut tapi mungkin itulah yang terbaik untuk kita cuba.


Ana harap Ana berpeluang untuk selalu ke Melaka untuk membantu rakan kongsi disana dan bertemu dengan mereka yang memerlukan service kami sebagai Premium Beautiful Expert. Ana dari dulu memang teringin nak ada agent atau rakan kongsi di kawasan Melaka antara sebab nya ialah ia dekat dengan KL dan banyak tempat menarik boleh dilawati. Seronok bila boleh berjalan sambil berniaga kan... Baby Zahin pun first time la ikut Ana kerja outstation seharian kali ni.. dia lah orang paling happy dapat jalan-jalan dan bermain tanpa limit sebab selalu hari biasa Ana memang tinggalkan dia dengan pengasuh. Maklum la da nak masuk 2tahun ni memang dia aktif nak explore dunia kan. 


okay cukup untuk hari ni.. terima kasih singgah membaca post Ana kali ni.. kalau ada yang berminat nak Ana share kan peluang perniagaan Top Leaders Circle boleh la pm Ana ye 0102683889, mana tau ini peluang yang anda cari selama ini kan ❤️❤️❤️

Post a Comment