Wednesday, January 13, 2016

Premium Beautiful 2016

Premium Beautiful KL 2016
Uolls kita ada testimoni baru tau... ni latest ni ibu muda ni kami fitting kan masa dia lepas berpantang.. masa nak fitting tu memang gagah nak pakai kan sbb orang pas bersalin ni mmg kembang cikit badan tu...

tapi sbb kami ni PB Expert so mmg kami monitor pemakaian PB dia selama sebulan... 2weeks pertama pakai waist sahaja 24jam nk kasi cepat kempis perut then 2weeks berikutnya pakai 1set... tapi kena ukur semula sbb ukuran badan org berpantang ni mmg bole berubah... walaupun dia beli pb ni awal2 dgn kami tp still belum pakai kita bole tolong tukar kan size... so better kalau nak beli cari pb expert tau so alang membeli menang memakai...

tadaaaaa ini la hasil ibu muda kita ni selepas berPremium Beautiful... happy sgt dia tau... ingat da ada anak ada keluar kerjaya tak bole jaga badan ke... haisshhh dgn PB bole aje ❤️❤️❤️



berminat nak special offer special gift dari Ana bole pm Ana tau 0102683889 
Post a Comment