Wednesday, June 8, 2016

❤️ TIPS BERPUASA bersama Premium Beautiful

Hi semua..
nak share tips pd semua pengguna PB, uolls da ada PB tu jangan la tak pakai bulan puasa ni.. rugi sangat2 tau kalau tak pakai wehhh... uolls da spend duit beli PB mesti pakai tau...

Mcm Ana ni da preggy pun rasa tak sempurna perut ni kalau tak pakai waist sbb jenis perut cpt masuk angin lg la kerap lapar skrg kan so Ana pakai jgk la tp longgar tali n hook...

Kelebihan pakai PB masa bulan puasa sgt byk, dari pengalaman sendiri yg mana GASTRIK tu insyallah mmg dia bantu... plus kurang cikit rasa lapar tu n aktif sampai ke petang, kan PB ada FIR yg melancarkan aliran darah so bagus tau takde sleepy semacam kan..

And lg, waktu terbaik utk dpt result awesome hasil pakai PB selain ketika berpantang adalah ketika BERPUASA... sbb berpuasa ni sah2 kita jaga makan siang kan tp malam jgn pulak terover makan, jadi utk yg jenis tak bole control makan memang kami suggest pakai PB ni ye. 

Pakai 1set tau biar poster badan tu cantik raya ni nak pakai BAJU RAYA, waist tu pakai bg ada bentuk cikit pinggang tu biar pakai baju tak nampak bebayang MUNCIT PERUT tu hehe...

Selamat Berpuasa PB Lover ❤️

ps. : Nak promo PB Raya bole pm Ana, ada special offer tau 😍 setahun sekali 😊

#SabarKalauNakCantik
#BeautyIsPain
#PremiumBeautiful 
#PB30DaysChallenge
#BodyShaping
#PBPromoRaya

www.farhanaramli.com

Post a Comment