Wednesday, August 3, 2016

Pakej Melancong Percuma 2016

Kisah Ana bersama Team Top Leaders Circle & Company SHOM rasa mcm mimpi bole melancong secara percuma.


bulan ni fly ke Beijing...
bulan ni jugak company da announce our next free trip will be Italy & Makkah...

masa Ana mula biz tak pelik bab trip sebab memang tak impikan utk pergi, tahu tak mampu so byk berangan je hehe..

tp bila tengok balik senarai tempat yg Ana da pergi dengan SHOM rasa bukan mimpi da sekarang ni...

Shanghai
Hungary
Austria
Vietnam
Osaka
Beijing

soon Italy & Makkah will be in the list...

walaupun pernah da pergi Umrah, mana tau kali ni bole pergi dgn encik suami & keluarga pulak kan 😍😊😍

Maybe kali ni lebih ramai berpeluang utk pergi bersama dengan plan & idea #MiniStokisTLC jadi jika ada kawan2 yg berminat Ana open utk penyertaan, tunjuk ajar AtoZ Ana akan ajar, mana tau kali ni rezeki utk jana extra income RM1000-5000 sebulan 😊

#PremiumBeautifulExpert
#TopLeadersCircle
#MiniStokisTLC
#Farhana0102683889
#PakejMelancongPercuma
www.farhanaramli.com
Post a Comment