Tuesday, September 27, 2016

TESTIMONI Premium Beautiful 2016

Nov 2013 - 28thn preggy 8bln selepas 1tahun berkahwin,  reason pakai PB sbb period tak teratur, lepas 2bln pakai PB pregnant Zahin alhamdullilah...

Jan 2014 - 29thn berpantang dgn PB hari ke22, best sgt sbb mudah hook je tak perlu bantuan org lain, luka cpt baik, bengkak susu terkawal, rahim terletak baik..

June 2015 - 30thn lebih slim dari sebelum mengandung walaupun berat sblm preggy 42kg, berat maintain at 45kg lepas bersalin...

Sept 2016 - 31thn 6months preggy 2nd baby... Doakan yg moga selamat semua nye... Akan due end Dec 2016 and berpantang dgn set Premium Beautiful yg sama yeahh...

BERBALOI BALOI...
Da la LIFETIME WARRANTY, tak perlu beli set berpantang yg lain da sbb tak expired pun masih bole pakai... PB jaga badan kita dgn baik...

PaKai PB bkn harini pakai esok aku da kurus.. Tp pakai utk LONGTERM RESULT πŸ˜ŠπŸ‘πŸ’ͺ

Ana bole la kurus kecik molek!!!
Aiyooo tak kan nk tunggu besar baru nk jaga ye dok...
Orang kurus ke gemuk ke risiko dpt penyakit sama je.. 

Apa ye MASALAH NORMAL ORG KURUS??? Betulllll takkkkk
😣 gastrik/migrain
😣 period tak teratur
😣 buncit/lemak tak sekata
😣 sukar kawal nafsu mkn
😣 sakit pinggang/belakang
😣 poster badan bongkok
😣 masalah rahim jatuh dll

Tapi semua ni bole dibantu jika kita ikhtiar dgn Pemakaian Premium Beautiful... Tak caya, cuba sendiri ye πŸ˜†

Ana pakai Ana jual 😍😊😍

SPECIAL OFFER PM 0102683889 / 013241 6261

www.farhanaramli.com

#PremiumBeautiful #SetBerpantang #SetBersalin #SetKurus

Post a Comment