Monday, December 26, 2016

BeYOUtiful 2016






Assalam dan selamat sejahtera Ana ucapkan ..

23 Disember baru baru ni syarikat SHOM telah menganjurkan satu event bertajuk beYOUtiful..
Sinonim dengan produk kesihatan dan kecantikan, event kali ini dianjurkan adalah untuk meraikan FINALIS programe Shake & Shape yang telah berlangsung sejak September yang lalu.

Selain itu, event beYOUtiful ini juga berlangsung untuk meraikan pemenang "PB Lover - live voting contest" . Finalis PB Lover juga telah berkampung awal sejak pagi untuk persiapan dan "berkempen" untuk meraih undi dari audience yang datang .


Inilah barisan Finalis Shake & Shape yang diraikan dalam event BeYOUtiful ..


















Sangat sangat kagum dengan kesungguhan kesemua Finalis shake & shape yang bukan sahaja telah berjaya menurunkan berat badan ideal dan juga ukuran badan yang cantik.. tetapi juga telah berjaya menghabiskan cabaran Shake & Shape selama lebih 3 bulan

Mereka ini semua telah terpilih sebagai Finalis Shake & Shake untuk Produk SHOM yang baru dilancarkan iaitu Shake Me!

Rohayu Bt Md Yasin dari Penang telah berjaya menjadi Juara dan secara langsung menjadi Duta untuk produk Shake Me

Selain menjadi Duta, Rohayu juga telah membawa pulang wang tunai RM 5000 daripada SHOM, tiket melancong ke ITALY bersama sama qualifier Insentif Pelancongan pada kali ini yang bakal dijadualkan terbang kesana pada Mac 2017 selama 1 minggu. Tak cukup dengan itu, beliau telah disurprisekan oleh pereka fesyen terkemuka Rizman Ruzaini yang menghadiahkan busana KHAS yang bernilai RM6000!

Rizman Ruzaini adalah diantara juri yang menilai FINALIS dari segala aspek dan turut sama berkampung selama beberapa hari di Sunway Spa & Resort untuk mengikuti cabaran terakhir semua FINALIS sebelum program BeYOUtiful berlangsung

Untung sangat kan?!! guna produk SHOM boleh sihat dan cantik dan menang hadiah pula..
Nasib lah kita ni berat masih Ideal if nottt..memang dah join sekali programe Shake & Shape ni tau..




Premium Beautiful Live Voting Contest




Daripada 20 orang contestant, 3 orang sahaja yang terpilih sebagai pemenang dan membawa pulang hadiah 1 set Premium Bautiful Classic!! Alhamdulillah number 13 tu anak buah Ana
Baru saja beberapa bulan sarung PB rezki baru dah masuk kan..In Shaa Allah, segala nya boleh terjadi dengan usaha...Tahniah Ain!! we TLC proud of U!!


Kena catwalk sikit je...asalkan confident dengan diri bila dah sarung PB...inilah rezki Ain yang baru saja bersama team Ana berniaga korset PB ini,,menang pula satu set PB free kan..bestnya...





Ain dan 2 orang lain pemenang PB live voting contest akan mewarnai Majalah SHOM yang akan datang...tunggu ya...






Abang abang TLC bergaya sebelum Event start..fuhh memang sejak jadi tulang belakang wife masing masing dalam bisnes ni Abang abam memang lain macam posing dia..




Rizman Ruzaini...pereka fesyen terkemuka negara kita menjadi juri Shake & Shake Sahajidah Hai O Marketing..

U olls tunggu ya... RR ni dah berkolaborasi dengan SHOM, & In Shaa Allah by 2017 RR keluarkan beberapa koleksi tudung yang baru direka khas dan bakal menjadi produk yang akan laku keras dalam Hai O..




View yang cantik..diserikan dengan PB expert yang semua nya cantik cantik sangat ,bertemakan Bollywood..rata rata PB expert mengenakan Sari pada event BeYOUtiful ini..





Husband dan bisnes partner tak lepaskan peluang untuk bergambar dengan Rizman seawal tibanya kami di lobi hotel..






Pasangan yang sentiasa cantik dan hensem, My Lovely mentor..Cdm Salleha dan husband Halmie Abd Hamid..
Pasangan yang bertanggungjawab mengaturkan photoshoot kumpulan dan segala arrangement sebelum dan selepas event..
Tq so much kak Sal dan abang Mie.. selalu kami diingatkan oleh pasangan ini.." tepati masa"
..supaya segalanya berjalan lancar..tabik spring!!







Sebelum event bermula,., bersama DDM Saf..bakal DDM Arni dan sideline bisnes.







Single shoot from cameraman.. tengah tunggu due date baby nak deliver beberapa hari sahaja lagi pun sempat join event SHOM..





Bersama bisnes partner..








Bersama Ain pemenang PB lover live voting contest..dan juga ibu yang melahirkan Ain dalam bisnes ni..Khairani.,.






Couple shoot bersama husband..







Wah dasyat diorang bertiga ni..sempat lagi naik pentas bergambar sebelum event start..







My husband..
& my 1st bisnes partner since 2013..









Post a Comment