Wednesday, February 22, 2017

Testimoni Premium Beautiful 2016: Part 2

Testimoni Premium Beautiful 2016; Part 2

Assalam dan apa khabar semua. Hope semua sihat ye. This time Ana nak sambung share pasal testimoni PB , Top Leaders Circle 2016.


Testimoni #1 : Masalah yang kerap berlaku pada perempuan ialah keputihan. Memang tak sangkalah masalah keputihan ni boleh effect baby kan masa nak bersalin. Alhamdulillah PB bantu Anis Bella yg mengalami masalah keputihan ni sejak sebelum kahwin lagi




Testimoni #2 : Yang ni memang sangat wow kan.. memang kalau bersalin czer ni menakutkan kerana kesannya memang untuk jangka masa panjang, tetapi Alhamdulillah Yushakila ni kiranya berpantang dengan PB ni kan lah ya.. luka dan sakit pun cepat beransur hilang katanya..



Testimoni #3 : Shape yg sangat elegant, Tahniah Qila Cheman dapat body idaman selepas konsisten pakai PB...untung lah kan nanti bila nak wedding, baju pun senang nak fitting




Testimoni #4 : Berat badan naik mendadak lepas bersalin memang perkara normal bagi wanita. Tahniah Aisyah kerana tak tunggu lama untuk dapatkan set PB . Untung suami Aisyah kan, tak sempat badan menggeleber dah dapat shape anak dara semula !



Testimoni #5 : Biasanya kalau bekerja duduk depan komputer ni memang selalu ada masalah posture badan yang bongkok. Pemakaian set lengkap PB sangat membantu untuk betulkan semua posture tulang belakang .. Hah si Khairani ni memang untung berganda sebab PB bantu dia selesaikan masalah sakit belakang & posture badan yang bongkok , disamping PB itu juga sebagai set berpantang dia ..ya memang betul, satu set memadai untuk kita sepanjang hayat




Testimoni #6 : Tahniah kak Sinar, anak dah 2 tapi masih boleh acah2 anak dara lagi kan..haha
Memang bila dah konsisten pakai PB ni orang akan konfius kita ni anak dara ke mama orang yer, hehe



Testimoni #7 : Perempuan biasa dalam almari baju memang banyak sangat baju, tapi tak semua nya boleh pakai walaupun baju tu masih nampak baru..Meh tiru Has Ieda ni, tgk pic testi dia ni pun kita yakin semua baju masa anak dara confirm dia masih boleh pakai kan!!


Testimoni #8 : Perempuan if badan bongkok seriusly memang tak cantik !! sangat penting untuk kita jaga posture badan kita , kalau tak memang sebelum capai umur 50an lagi kita dah nampak seperti nenek2 kan..


Ok lah u alls, setakat ini sahaja testimoni TLC untuk end year 2016 yang sempat kita kumpulkan, ada banyak lagi tapi setakat yang ini dulu sempat kami kongsikan untuk u alls semua, if nak tau lebih lagi please jangan malu dan segan untuk PM Ana ok, kita boleh jumpa coffe coffe sembang lagi panjang pasal PB ni ok !

Boleh PM Ana untuk keterangan lebih lanjut mengenai PB dan cara yang terbaik untuk dapatkan set PB pertama u alls ok.


PM Ana : 010 268 3889

#SetPBPertamaSaya
#PakaiPBCaraTLC
Post a Comment