Monday, February 13, 2017

Testimoni Premium Beautiful 2016


Testimoni Premium Beautiful 2016 : Part 1

Assalam dan selamat sejahtera Ana ucapkan . Entry kali ni Ana nak share pada u olls semua beberapa Testimoni PB dari kalangan pelanggan kami di Top Leaders Circle

Menjelang masuknya tahun baru 2017 ni, Ana harap jika u olls yang dah lama tinjau tinjau produk Premium Beautiful ni bolehlah PM Ana terus untuk dapatkan set pertama u olls ok

In Shaa Allah Ana akan bagi servis yang terbaik A to Z tentang PB ni kepada u olls semua..


Testimoni 1st : Sejak sarung PB dah rasa tak nak buka dah dari badan..siapa kata pakai korset PB ni tak selesa..Nor Asnida ni nak pakai 24jam kot walaupun sehari kita perlu pakai 8jam sahaja..

Dah pakai terjebak pulak nak berbisnes koset PB ni..
TLC sangat mengalu alukan usahawan baru..dont wory





Testimoni 2: Anis Nurain ni rasa macam terlewat untuk berkenalan dengan koset PB..jangan risau u olls semua, itu semua rezki..cepat lambat bukan soalnya, yang penting kita sendiri ada inisiatif untuk beri bentuk badan terbaik kepada pasangan kita kan





Testimoni 3: 5 tahun kakak ni pakai PB u olls..Ismalina Ishak ni one of best seller korset PB di TLC, sampaikan pamplete PB di TLC pun muka dia..hehe dia antara penyarung PB yang cukup lama dan konsisten..




Testimoni 4: Masalah keputihan adalah masalah yang sangat sinonim dengan wanita. Nah, Kamilia ni dah selesaikan masalah keputihan dia ..dapat extra lagi period pain pun dah tak ada..bestnya.




Testimoni 5: Ana pernah dengar orang kata sarung PB ni tak selesa..bagi Ana lah, mungkin ada kesilapan di mana mana ni kan..betul ape yang Suhaida ni bagitahu, beli PB mesti dengan agent yang terlatih..supaya dapat saiz yang betul disamping dapat servis khidmat nasihat yang berterusan kerana PB ni Lifetime Warranty ok !





Testimoni 6: Memang betul kalau kita ada masalah sakit dalam badan ni kita mesti 1st skali pergi check doktor kan sebelum konsume ape2 produk kesihatan.. tapi Azwa ni dia dah pakai PB dlu baru dapat kesan sakit belakang.. Alhamdulillah rutin harian dia tak terjejas sementara menjalani rawatan fisioterapi




Testimoni 7 : Pakai PB sejak anak dara, sekarang anak dah 2
Kalau orang tak kenal dia mesti ingat dia ni anak dara sebab body maintain cantik seperti sebelum kahwin dulu



Testimoni 8: Kak Zakiah ni skali tengok memang macam anak dara kan, maintain body macam kak ziana zain tuhh..asalnya dia pakai PB untuk set berpantang anak kedua je, now dah jd Fulltime businesswoman dalam TLC





Testimoni 9: Biasa kalau dengar orang bersalin pembedahan ni memang seram kan sebab luka jahitan tu rasa sakit dia lama untuk hilang.. bagi Lina Idris ni PB memang sangat membantu beliau since 3 kali bersalin beliau dibedah




Testimoni 10: Adik manis Wahirah ni masih single lagi..so masalah yang beliau hadapi memang yang biasa lah kaum hawa hadapi ..tapi setakat ni dah 2 orang kata kan pasal senggugut hilang?? acaner tu ya?.. haha sedar2 dah period ye tak? memang aman lah orang sekeliling kita sebab kita tak ada dah marah marah tak tentu pasal..



Ok lah.. Ana kongsi 10 testimoni PB dulu untuk entry kali ni ya
In Shaa Allah balance testimoni PB 2016 ni Ana akan share dalam #Part 2 pula ok!


Bagi yang dah lama ricki ricki PB ni silalah PM Ana direct ok. takmo tunggu lama lama ok,rugi..
In Shaa Allah Ana akan bagi advise yang terbaik untuk masalah kesihatan u olls sebelum u olls dapatkan set PB pertama u olls.


PM Ana : 010 268 3889
Post a Comment