Monday, April 10, 2017

Set Berpantang Murah Premium Beautiful

Set Berpantang Murah Premium Beautiful
Set Berpantang Murah Premium Beautiful
Set Berpantang Murah Premium Beautiful


Taaaa sabaaa nk jumpa org tu 😍

Set Berpantang Murah Premium Beautiful
Set Berpantang Murah Premium Beautiful
Set Berpantang Murah Premium Beautiful


Dia nak buat comeback selepas 44hari bertapa berpantang #MotherOfTWO 😆😆😆
2014 Arni ni customer PB Ana, masa dia pm tu dia terus pengsannn tnye harga PB hihi tp lepas 3weeks cmtu dia terus ckp "Saya Ada Duit da kak Nak Beli Cash cpt dtg ukur" 😂😂
Tgk pic lepas setahun pakai PB, lain kannn PB jaga badan mak2 org ni 😂😂 n kalini beliau pertama kali merasa pengalaman berpantang dgn PB utk anak ke2... Uolls nakk tak tengok pic latest beliau? Tunggu tau nti dia share, tp Ana da tgk td wowwwww 😍😍
Cuma masa hari ke5 berpantang dia send pic dia baju kelabu tu iolls rasa nak pengsannn tgk... Allah awkkkkk ada baby lg ke 😁🙈
Itu la perasaan kami yg da beranak DUA.. Bukan la nk cantik mcm Cheta tp kalau bole nak rasa puas tgk badan sendiri n biar SUAMI PUN SENYUM tgk kita 😍😍
Meh Ana share story..


Tau tak kenapa dia nak pakai PB? Sbb masa Ana fitting dia da 7bulan bersalin anak pertama tapi bila start kerja badan dia makin di pam pam tak tahu mcm mana nk control..

Seingat Ana berat dia last masa sebelum melahirkan is 69KG melahirkan secara normal baby boy seberat 3.7KG ye...
Now kata nye da 55KG cuma masih belum capai normal berat sebelum ni dia around 48-50KG

Takpe consistent pakai lagi nti lepas 6bulan baru nampak lagi ok badan tu 😊👍💪Wowww sgt pic #MotherOfTWO ni walaupun umur da cecah 30an 😍😍

Set Berpantang Murah Premium Beautiful
Set Berpantang Murah Premium Beautiful
Set Berpantang Murah Premium Beautiful
PM / WHATSAPP SPECIAL PRICE 
010268 3889
Post a Comment